Może ktoś się skusi na mojego daily- Lexusa RC200T. Samochód z roku modelowego 2016, wyprodukowany w 10/2015 oczywiście w Japonii, pierwsza rejestracja 28.12.2015. Przebieg 42 000km.
RC czyli jeden z najładniejszych Lexusów w białym perłowym kolorze z bordowym wnętrzem w pakiecie F-sport. Samochód pochodzi z USA ze słonecznego stanu California. Osobiście go szukałem i zlecałem sprowadzenie. Kupiony z aukcji ubezpieczeniowej, z niewielkimi uszkodzeniami przodu i tyłu(zdjęcia poniżej). Z przodu uszkodzone był jedynie zderzak, grill i zagięty rant maski z tyłu tylni zderzak, blenda i delikatnie wgnieciona wnęka koła zapasowego.Na prośbę zainteresowanego udostępniam raport carfax, wszystkie zdjęcia z aukcji w US oraz wykonane przed i w trakcie naprawy. Podczas stłuczki nie zostały uszkodzone żadne elementy konstrukcyjne, zawieszenie czy poduszki powietrzne!! Samochód naprawiony w większości na nowych częściach (faktury do wglądu). Nie ma żadnej szpachli, lakierowane był tylko przedni zderzak i tylna blenda( maskę i zderzak tylni udało mi się kupić używane kolorze) Zapraszam z czujnikiem lakieru, gwarantuje fabryczny lakier na wszystkich elementach metalowych! Samochód był regularnie serwisowany w USA w ASO(posiadam pełną historię serwisową) Przy przebiegu 31tys km zrobiłem przegląd i wymieniłem wszystkie filtry i olej na Millers 0w20. RC jest delikatnie wzmocniony ma założony Race chip w firmie Unitronic- przyrost 26KM i 90NM(potwierdzone wydrukiem z hamowni). Po tym zabiegu RC jest dużo żwawszy szczególnie w środkowym zakresie obrotów. W komplecie dodaje drugi komplet felg 19" z oponami zimowymi. Oba komplety kół i opon są w świetnym stanie. Lakier pięknie utrzymany zabezpieczony powłoką ceramiczną, wnętrze również jak nowe. RC sprzedaje, ponieważ kupiłem Lexusa GS-F 5.0V8
Cena 129000zł jestem skłonny do negocjacji
tel.501-228-286
VIN:JTHHA5BC3G5000400