mareknowak napisał(a):
Bernie... On ma w pełni rację. Sąsiedzi palą meblami, połowa dzielnic to patola. Od kilku lat jakby zamierało. Corka 20-latka już stąd uciekła. To nie przypadek, że telefon od Kajtka i już smigamy. Byle dalej... Może Radson chciał mi doje.ać ale po prostu miał rację. Obiektywizm. Brutalny ale jednak. Dobrze, że choć Prezydent Miasta Rybnik wypije...
Nie zgodzę się z tobą. Mieszkam w okolicach Rybnika od małego... Tu chodziłem do szkoły i jest to miasto w którym spędziłem trochę czasu. Każde miasto ma "gorsze" dzielnice. Naprawdę chcesz wypowiadać się na temat smogu i palenia płytami? A w ilu miastach w Polsce takiego procederu nie ma? Ale dość o Smogu... Rybnik się rozrasta i jest coraz piękniejszy. Jest na Śląsku więc niestety skazany na pewne "ułomności" regionu... A czy gówno w nim jest??? Gdyby tak było to do Rybnika nie przyjeżdżaliby mieszkańcy z okolicznych MIAST i wsi.... dzięki czemu mamy więcej zdarzeń przestępczych. Co do wypowiedzi Radsona się nie ustosunkuję bo niczego innego się nie spodziewałem.