tsubasa napisał(a):
Nie ma ktos odsprzedac plytek z mapami do Beckera Traffic Pro (boxster, 996 z lat 98-2004)?
Chcialbym sprawdzic jak sie jezdzi na takiej nawigacji przed wyjazdem w Europe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cześć, podaję namiar do zakupu aktualnych map na 2005/16 mail: [url=mailto:doradca555%40wp.pl]doradca555@wp.pl[/url] , tel. 791 420 508, mój imiennik Krzysiek, ma aktualne mapy do wielu starszych aut, np. Cayenne 2004 z PCM 2.0, jak będziecie się kontaktować powiedzcie, że kontakt macie z forum, na pewno będzie dodatkowy rabat na mapy.<br />Ja miałem problem z mapą, nie przez złą płytkę, tylko przez potrzebę podniesienia softu w PCM 2.1,przed włożeniem samej płyty do napędu DVD w bagażniku musiałem zainstalować dwie płyty z softem i płytę w napędzie navi ze sterownikami.<br />Instalacji niestety nie mogło przeprowadzić PCK, byłem tam dwa razy, Krzysiek o którym piszę podesłał mi wewnętrzny biuletyny Porsche, dotyczące instalacji nowego softu, suma sumarum, okazało się, iż w biuletynie przy instalacji softu i posiadaniu Bose w określonej wersji wzmacniacza, końcówka części 997............722, występowało niestety słowo replace - musiałem wymienić wzmacniacz, który nie przyjmował nowego softu, polecam i pozdrawiam, człowiek zna się na rzeczy i jest rzetelny i służy pomocą.
Wysłane z LG G4