Jesli ktos szuka zwinnego i dobrego auta dla zony mam do zaoferowania zadbanego i w doskonalym stanie technicznym Marcepana jak z tematu.
http://allegro.pl/mercedes-glk-320cdi-4 ... 71194.htmlAuto z polskiego salonu. Zona byla 2 wlascicielem. Auto bylo zakupione przezemnie w Auto Reducie w 2013 z przebiegiem 76k.
Oczywiscie po zakupie zostaly wymienione wszystkie tarcze i klocki.
Tylne amortyzatory ze wzgledu na wyciek z jednego i spadek tlumienia. Gumy pod belka tylnego zawieszenia.
Przedni prawy dolny wachacz ze wzgledu na maly luz. Oraz ostatnio obydwa drazki stabilizatora.
2 tylne czujniki parkowania. Obydwie zarowki ksenonowe plus jedna przetwornica do ksenona oraz modul swiec zarowych.
Auto serwisowane w Mercedes BMG Goworowski Gdynia.
Rok temu zostala rowniez wymieniona w mercedesie przednia szyba po kamieniu z obwodnicy.
Ostatni przeglad typu A wymiana oleju i filtrow zostal zrobiony przez mojego zaufanego mechanika w czerwcu tego roku wiec do nastepnej wymiany jest 355 dni (nie bylo mnie w domu gyd marcepan upomnial sie o przeglad a moja polowa stwierdzila ze serwis w ASO jest za drogi ???? Kobiece podejscie).
Auto nie wymaga wkladu finansowego wszystko jest tip top gotowe do jazdy.
Przeglad do Grudnia 2015