Nazbierało mi się trochę dubli, więc postanowiłem zacząć wystawiać część na sprzedaż / wymianę. Na początek zestaw 2x Porsche Panamera gen2 GTS Produkcja Minichamps, wykonane na zlecenie Porsche. Wydane przez Porsche Driver's Selection. Nowe. Gablotka z pudełkiem + oficjalny biały karton transportowy. - krwisto czerwona limuzyna, Karmin Red, nr Porsche: WAP 020 731 0J - popielaty mat Sport Tourismo, Light Grey, nr Porsche: WAP 020 764 0J
i chciałby odsprzedać? Ewentualnie wie gdzie można nabyć lokalnie? Miałem taki jak byłem mały i nawet ostatnio go odnalazłem tylko w stanie agonalnym...
Hej! Moja miłość zaczęła się od PRL-wskiej podróby 944 SuperKings Matchboxa, którą dostałem od babci jakoś w przedszkolu Uwierz mi, znaleźć teraz jakikolwiek egzemplarz tego cuda jest teraz o wiele trudniej niż oryginalne SuperKings Te chyba nawet co ajiś czas się przewijają przez allegro czy olx (nawet jako nowe, z tego co sobie przypominam).
Tymczasem. Set nr 2 już wydany. Ale gdyby ktoś jeszcze potrzebował, to chyba dałbym radę skompletować taki ponownie. Listę dla DpZ też udało się zebrać, wysłać (i nawet dostać, z tego co mi wiadomo ). Jak ktoś coś jeszcze to pisać! Poszukam
A tymczasem #2 Dorzucam do puli kolejne 1/43 Minichamps. 911 (996) turbo cabrio 2003 Green metallic (Dunkelolivgrun metallic) A wnętrze Savanah Beige. I skrzynia manual nr kat. Minichamps: 400 062732 Stan jak nowy. Być może nawet nie otwierany.
150 z wysyłką paczkomatem
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Model Spark 1-43 956B w żółto-czarnym malowaniu NewMan Joest Racing ze zwycięskiego 24hLeMans 1984. Załoga #7: Klaus Ludwig / Henri Pescarolo 1984 to był rocznik świetnych malowań! NewMan, Canon, Kenwood, Belgia!
359 okrążeń, 4900 km przeszło, średni 240 kmh Ze smaczków: fabryczny zespół Rothmans Porsche nie wystartował w tamtym wyścigu. Z powodu bojkotu! Team Porsche obraził się na organizatora - ACO z powodu zmian w regułach tankowania. Załoga #7 startowała do wyścigu z 3 pozycji. Po godzinie jazdy była już... 30! Mimo to dalsza bezproblemowa jazda świetnym tempem dźwignęła ją na najwyższe miejsce. Finalnie Porsche dorwało 7 pierwszych miejsc na mecie!
Model nowy, zafoliowany, razem z gablotką. 75zł z wysyłką paczkomatem
Dzisiaj set #3 Dobrze zgaduję, że nie tylko moim ulubionym resorakiem w czasach przedszkolnych było 911turbo od Matchboxa? (moje miało napisy "turbo" wzdłuż krawędzi dachu). Jeśli komuś niestety to cudo już zaginęło (tak jak mi...) to jest okazja zastąpić je (hmmm??? repliką??) - świeżo wydanym w kultowej serii SuperFast - 911 turbo 1980! W zestawie genialne kartonowe pudełko na model z rewelacyjną grafiką. Serio, jest sztos. Większy jest jeszcze w wydaniu z modelem polakierowanym na granat (może ma ktoś na wymianę?). 911 turbo Superfast to gwiazda tego setu. Do zestawu dojechały też 4 inne modele od Matchboxa: - 911 rally - 914 - Panamera turbo - 996 cabrio biała
Wszystkie nowe, zapakowane. 100 zł z wysyłką paczkomatem
Nadal zostały mi: - obie Panamery GTS - trochę Hot Wheels i Matchbox (postaram się zaktualizować jakoś niedługo).
A dzisiaj coś naprawdę "speszjal"!
model 1/43 od CMR: Porsche 924 Carrera GTS #1 załogi Walter Röhrl / Christian Geistdörfer z wygranego przez nich Rajdu Hesji - eliminacji Rajdowych Mistrzostw RFN w sezonie 1981!
Trochę o 924 Carrera GTS: - najwyższa cywilna ewolucja 924turbo 2.0 (GTS miały 275KM!) - najdroższe dostępne Porsche swoich czasów (110k DM) - łącznie powstało 59 szt. - wóz odwzorowany w modelu należy do 9szt przedprodukcyjnych prototypów, został przygotowany do startu w rajdach, - załoga Röhrl / Geistdörfer wygrała w nim 4 rajdy sezonu 1981 - w tym roku, na uczczenie 40-lecia sukcesów został starannie odrestaurowany przez Porsche Museum
Nadal zostały mi: - obie Panamery GTS - trochę Hot Wheels i Matchbox (postaram się zaktualizować jakoś niedługo).
A dzisiaj coś naprawdę "speszjal"!
model 1/43 od CMR: Porsche 924 Carrera GTS #1 załogi Walter Röhrl / Christian Geistdörfer z wygranego przez nich Rajdu Hesji - eliminacji Rajdowych Mistrzostw RFN w sezonie 1981!
Trochę o 924 Carrera GTS: - najwyższa cywilna ewolucja 924turbo 2.0 (GTS miały 275KM!) - najdroższe dostępne Porsche swoich czasów (110k DM) - łącznie powstało 59 szt. - wóz odwzorowany w modelu należy do 9szt przedprodukcyjnych prototypów, został przygotowany do startu w rajdach, - załoga Röhrl / Geistdörfer wygrała w nim 4 rajdy sezonu 1981 - w tym roku, na uczczenie 40-lecia sukcesów został starannie odrestaurowany przez Porsche Museum
Aloha! Poza parką Pamamer GTS dorwałem jeszcze 6 kolejnych modeli Panamery 2giej generacji. - Panamera 4S 2016, Sapphire Blue, nr Porsche: WAP 020 721 0G - Panamera Turbo 2016, Volcano Gray, nr Porsche: WAP 020 747 0G - Panamera 4 2017, Black Metallic, nr Porsche: WAP 020 710 0G - Panamera 2017, Jet Black Metallic, nr Porsche: WAP 020 703 0G - Panamera Turbo EWxecutive, Agate Gray Metallic, nr Porsche: WAP 020 750 0G - Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo, White, nr Porsche: WAP 020 762 0H Wszystkie modele nowe, oryginalnie zapakowane w pudełka Porsche.
Sedany wyceniam na 110zł z wysyłką. SportTurismo E-Hybrid na 120 zł z wysyłką. Gdyby ktoś chciał zgarnąć całość 6szt - oddam za 600 6szt + oba GTS - oddam za 800
simprez napisał(a):
Nazbierało mi się trochę dubli, więc postanowiłem zacząć wystawiać część na sprzedaż / wymianę. Na początek zestaw 2x Porsche Panamera gen2 GTS Produkcja Minichamps, wykonane na zlecenie Porsche. Wydane przez Porsche Driver's Selection. Nowe. Gablotka z pudełkiem + oficjalny biały karton transportowy. - krwisto czerwona limuzyna, Karmin Red, nr Porsche: WAP 020 731 0J - popielaty mat Sport Tourismo, Light Grey, nr Porsche: WAP 020 764 0J