Mój Coral Red jest na sprzedaż. 964 C4 manual of course.Zdjęcia tu:https://photos.app.goo.gl/OR0EMDFy3zpb6BJi1Niektóre marzenia można kupić. Wystawiam na sprzedaż jedno z moich zrealizowanych, Porsche 911 964 Carrera 4. Mam go już ok. 3 lata. I w sumie nie wiem czemu sprzedaję. Na pewno pieniądze pozwolą mi rozpocząć kolejny projekt bazujący na klasycznym Porsche. Sprzedawany samochód jest już kompletny i bez drastycznych działań (dalszych modyfikacji) nie widzę możliwości rozwoju. Oryginalny, rzadki kolor Coral Red i super stan ogólny powodują, że szkoda tego auta na projekt typu backdate, czy torówkę. Powadzę obecnie kilka takich projektów i wiem jak ciężko znaleźć zdrowy egzemplarz, którego szkoda ciąć. Ten taki właśnie jest.
Zrobiłem kilka mądrych zmian. Jest trochę mocniejszy, prowadzi i klei się drogi lepiej. Chętnie opowiem o wszystkim telefonicznie, whatsappem lub mailowo. Auto pozostaje jednak w bardzo dużym stopniu oryginalne i łatwo będzie wrócić do 100% oryginału.
Egzemplarz bardzo dobrze znany na całym świecie. Jest nawet jednym z bohaterów auto emoji na IPhone.
Byłem nim w Belgii, kilka razy w Niemczech. Tłucze kilometry i nic go nie boli. Nie przejmuj się przebiegiem. Silnik i skrzynia były rozebrane i złożone, a wszelkie braki uzupełnione. Jeśli nie nie będzie mi dane sprzedać, jadę nim pod koniec kwietnia do Szwecji, spotkać się z moimi europejskimi kolegami od klasycznych Porsche. Planowo zrobi około 4000km w ciągu 4 dni. To jest właściwe auto do takich zastosowań. Nigdy mnie nie zawiódł. Silnik rozebrałem tylko dlatego, żeby uporać się z wyciekami oleju. Szkoda byłoby nie sprawdzić wszystkiego dookoła przy okazji.
Cena, to 198000 zł. Zero ukrytych kosztów i kruczków. Tyle jest do zapłaty.
Wystawiony na Petrolicious i zainteresowanie jest. Ale postanowiłem dać szansę również rodakom. Samochód do obejrzenia w Łodzi. Raczej nie jestem zainteresowany zamianą. W sumie zależy na co. Może mnie interesować każde klasyczne 911, 912 (oprócz E), oraz 996tt.
Masz pytania? Pisz, dzwoń zanim ktoś sprzątnie Ci marzenie sprzed nosa.
Paweł
tel. 5O2I48O55