Byłem go pooglądać - był wymieniony czujnik ABS, nie działa czujnik deszczu, i szwankuje szyba kierowcy ( nie chowa się pod uszczelkę).
Czekam na oględziny u Lellka ale coś stawia fochy że niby nie ma czasu podjechać ( 30 km ). Zobaczymy czy zadzwoni
Oglądałem tego srebrnego w Autology. Ponoć wersja "na Grecję", bez obszyć skórzanych - przy innych wersjach wyglądało bardzo słabo, biednie...poza tym jak na ten przebieg nie wygląda na zadbane wewnątrz. Nie sprawdzałem miernikiem, ale od razu zostałem poinformowany że tylny błotnik i drzwi były malowane po jakichś drobnych zdarzeiach parkingowych.
Kusi turbo kusi Ten na przykład ciekawy http://otomoto.pl/porsche-911-turbo-cab ... 95227.html ale nie wiem czy mi jest potrzebne - a ta S oglądałem już ładna jeżeli przebieg i historia się zgadza to może warto się zastanowić i zrezygnować z 4S. No i właśnie manuał - chciałbym PDK