WITAM
Stałem się szczęśliwym posiadaczem Cayenne z 2004 . Mam jadnak problem z nawigacją bo kiedy prubuję ją włączyć pojawia się komunikat że jest niedostępna. Próbowałem wyciągać i wkładać płytę w czytniku ale nic to nie dało. MOŻE JEST JAKIŚ MYK O KTÓRYM NIE WIEM ????
Marion nie strasz nowego szczęśliwego posaidacza, co do drugiego Twojego komentarza, pamiętam że tak było u Ciebie, prawda? Wymieniłeś antenę, ale mam pamięc he.....
Problem w tym że kiedy wciskam NAVI na dole ekranu pojawia się napis NAWIGACJA NIE DOSTĘPNA i nie wchodzi w menu nawigacji przez co nie jestem w stanie sprawdzić ilości dostępnych satelit. Jak pisałem kilkakrotnie wyciągałem i wkładałem płytę z czytnika ale bez zmian.
Cayenne 2004 ma czytnik plyt tylko CD w glownym czytniku. Napis nawigation not available swiadczy o braku opcji nawigacji. W podanym roczniku ma byc szuflada na gasnice lub ksiazke serwisowa pod fotelem pasazera.
markus - zadzwoń po prostu do któregoś Centrum Porsche, któregokolwiek. Moim zdaniem pomogą Ci przez telefon rozstrzygnąc, czy masz nawigację, czy nie masz. 2 minuty rozmowy.