Nie wiem co napisać , więc napiszę krótko i w streszczeniu.
W dniu dzisiejszym pozbyłem Ani (sprzedałem) Porsche i jak większość wie był to zaaresztowany ( przywłaszczony ) przeze mnie Prosiaczek – służył mi dzielnie , a w zamian za odpowiednie traktowanie i jego higienę dawał nam wiele radości.
Gdy sobie pomyślę , że od dzisiaj nie ma w naszym garażu Porsche to czuję się jakoś tak , jak obdarty ze skóry...
...muszę szybko uzupełnić naszą stajenkę
Nowymi właścicielami stali się Asia i Sylwester
Oficjalną kierowniczką jest Asia ( hehehe podobnie jak u nas
) , choć po przejażdżce próbnej po zawiłych dróżkach osiedlowych i pokazaniu drobnych możliwości na obwodnicy
Sylwester stwierdził , że „ po co mi Carrera jeśli ten Box jeździ lepiej ? , a może i ja się pobawię tak jak ty ?...” ( jakoś tak podobnie )
Jestem pewien , że jeśli Sylwek raz spróbuje to nie mam złudzeń kto będzie jeździł częściej
W każdym bądź razie , życzę nowym właścicielom bardzo szczerze samych pozytywnych wrażeń z prowadzenia tego auta , jak i bezawaryjności ( przynajmniej przez tyle lat co nam a nie mam co do tego żadnych wątpliwości , że tak właśnie będzie
), sukcesów sportowych jeśli o takie powalczą , pokonanie nowych barier i limitów a jeśli chodzi o kabriolet to wiele , wiele pogodnych , przyjemnych i słonecznych chwil.
Z tego co wiem to nowi właściciele będą chcieli dołączyć do naszego grona PCP i z tego tu miejsca
oficjalnie rekomenduję Asię i Sylwestra
- bardzo sympatyczni ludzie i już nie długo bo w Tomaszowie będziecie mogli sami się o tym przekonać
, nota bene po krótkiej rozmowie z Sylwkiem okazało się , że mam jeszcze jedną wspólną z nim pasję - myśliwstwo
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich jako klubowicz bez auta
P.s. co na to regulamin , czy jako osoba bez Porsche mogę dalej uważać się jako Wasz kolega z PCP ? ( nawet jeśli na wniosek Clubu zostałem wyróżniony przez Porsche AG ? )
Mam tylko nadzieję dołączyć bardzo szybko jak tylko się da , do dumnych posiadaczy tej jednej słusznej marki
> ...łączy nas ta sama pasja...