Chciałem się przywitać. Właściwie nie jestem do końca pewien dlaczego się tutaj zarejestrowałem. Mam dwadzieścia pięć lat. Chociaż motoryzacja jest moją pasją od dziecka, nie zdążyłem jeszcze zrobić prawa jazdy. Od czasów liceum jestem w rozjazdach po Świecie.
Za to staram się jak najwięcej upalać różne simy... Zaczynałem od TOCA Race Driver 2, potem LFS... Obecnie męczę Assetto Corsa, chociaż niestety nie zawsze na kierownicy (podróże). Za to zawsze bez kontroli trakcji..
Co do Porsche mam mieszane odczucia... Z jednej strony historia, Hitler, VW którego nie znoszę i ten cały marketing a'la Apple. Celowo pomijam frazesy o silniku w złym miejscu i nieskręcających kołach. można to podsumować tak:
Porsche są jak dziewczyny. Ciężko znaleźć takie, które dobrze się prowadzą, ale jak już trafisz na gt3, to nic innego chciał nie będziesz...
Jednak zawsze było kilka modeli które były na szczycie motoryzacyjnej listy marzeń.
Wszystkie modele serii GT - zwłaszcza 993 GT2, 997 GT3 RS i GT2
Boxster jako jedyny w miarę tani roadster z centralnie umieszczonym silnikiem... Co jest o tyle dziwne że ja nie lubię kabrioletów...
Uwielbiam RUFa CTR Yellowbird, pomimo jego turbo laga i oddałbym rękę (kogoś innego) za RWB.
Chyba to ostatnie skłoniło mnie do założenia konta... Wielki szacunek dla Jareckiego za to że dzięki niemu mamy aż dwa RWB nad Wisłą.
Wiele pożytecznych rzeczy się dowiedziałem z tego forum i mam nadzieję że jeszcze wiele się dowiem...
Witajcie!
Krzysiek