Moje 996tt miało drugi komplet felg i to nic wielkiego. Felgi te to były kute 3 częściowe HRE pięknę drogie baaardzo drogie ale uszkodzone... i to też nic wielkiego:)
OK stwierdziłem że odnowie felgi i napisałem do US że chce kupić nowe wnętrza felg na tył bo to one były pęknięte niedaleko śrub - nie chciałem spawać takich felg . Już szykowałem portfel .... a tu członek zarządu HRE odpisał mi że ich felgi mają dożywotnią gwarancję na strukturę i mam przysłać numery felg - wysłałem. Dwa dni później dostałem maila że dostanę nowe felgi i mam sobie wybrać dowolne z katalogu ! free. Oniemiałem i nadal nie wierzę ale dzisiaj dostałem info że felgi lecą do mnie i teraz uwaga HRE odprawia je w niemczech żebym nie płacił opłat celnych ... powiem szczerze jeszcze nie zdarzył mi się tak sytuacja jak żyję . Felgi były kupione w 2007 roku... od dzisiaj nie kupię innych felg .
Tylko dlaczego u nas tak nie można ....
Zresztą jakość usług w US jest najwyższa na świecie i tylko szkoda że US jest tak daleko od Europy.
Jak dostanę felgi to wrzucę fotki z "rozpakowywania" - na samochodzie będą dopiero na wiosnę chyba że nie wytrzymam...
Aha - od dzisiaj jestem
honorowym ambasadorem HRE WHEELS w Polsce
!!! nie mogę inaczej
Życzę nam wszystkim i sobie takich partnerów w życiu i biznesie !