Na moje oko:
- czy jest nowiutki, ma dwa lata więc nie jest nowiutki
- czy jest lekko rozbity, jest z każdej strony i tam gdzie nie widać, oglądałem podobnego z kolegą ale 987, wyglądał na lekko rozbitego, tylko tylne prawe koło było coś nie tak, jak zobaczyliśmy pod spód, okazało się, że cała podłużnica z tyłu jest krzywa, półoś wychodzi ze skrzyni, zawieszenie jest uszkodzone, tak samo z przodu, i pod spodem i wanna uszkodzona, oczywiście można było "zdrutować" aby się opłacało i nawet jeździć, ale czy warto ?
Ja uważam, że okazji na rynku nie ma jak kupujesz coś tanio to w rezultacie kosztuje to drogo.
Ale to tylko słowa, trzeba zobaczyć
Pozdrawiam
Krzysiek
mateusz_dk napisał(a):
http://otomoto.pl/porsche-boxster-boxster-s-315ps-pdk-navi-20-skora-C35761532.html
Cześć, co o tym sądzicie ? Wydaje mi się że auto nie jest mocno porozbijane i można się zmieścić w kosztach naprawy ok. 50 tysięcy złotych na oryginalnych nowych częściach. ( Jak ktoś by chciał po taniości to pewnie jeszcze taniej się da .. ). Co by oznaczało nowiutki Boxster S za mniej niż 170 tysięcy złotych
.. Warto podkreślić że to wersja
S z
PDK.. Ale to by było chyba zbyt piękne żeby było prawdziwe ? Co sądzicie ? Pozdrawiam.