Te dwa "grzbiety" a'la GT naprawde robia pozytywne wrazenie
Szkoda ze nie mozna ich dokupic i przerobic starszego (bo te ktore wydzialem wygladaja jak doczepione i sa niestety brzydkie
miec w Irlandi takie auto to nie sztuka Ale miec w Polsce to sztuka
por1 wiem... ja nie mam porsche dla sztuki tylko dla przyjemności i nie ważne gdzie znajdowałbym się na Ziemi kocham te autka
a widzisz nasz kolega sprzedaje teraz Caymana za 150tys...to tez chyba nie sztuka w Polsce jeśli bardzo się chce
inny kolega (Jasmin) sprzedaje nowszego o rok Boxstera za 160tys !
jest wiec w czym wybierac, trzeba tylko zostawić zdrowy rozsądek gdzieś w piwnicy .
ale przyjemność potem gigantyczna i gwarantowana. zresztą co ja będę o tym pisał na tym forum .
kryzys sprawił że już nawet porszaki nie trzymają ceny.
2 letnie porsche za 50% ceny? hmmmm tak było z innymi markami ale prosiaki do niedawna lepiej sobie radziły ze spadkiem cen.
kryzys sprawił że już nawet porszaki nie trzymają ceny. 2 letnie porsche za 50% ceny? hmmmm tak było z innymi markami ale prosiaki do niedawna lepiej sobie radziły ze spadkiem cen.
NIestety cenę trzymają głównie 911, i to do 98r. Reszt portofolio niestety zawsze mocno spadała cenowo. Niesłusznie bo to super auta of course.
jest chyba jego test w najnowszym mag.Top Gear.
Myślałem, że to auto jest "marketingowe" ale okazuje się że daje rade.
Nie ma chyba klimy nawet, a i dach jest nieco prowizoryczny.
Ponoć jeździ jeszcze lepiej niż boxter.