Nr klubowicza: 566
Kamerę z ODB2 i z GPS połączysz pięknie w RaceChrono w którym łatwo naniesiesz wskazania przejazdu na materiał wideo. Sorki, że nie odpowiadam bezpośrednio na pytanie ale zgaduję jakie jest źródło pytania.
To podpowiedz coś kolego czy OBD2 z wyższej półki jakaś apka dawaj bo czasu mało Litwa czeka A i ja leniwy jestem. wolał bym żeby całą robotę elektronika za mnie zrobiła.
Nr klubowicza: 566
Nagrałem filmik poniżej
W sumie to apka wszystko zrobi ale zawsze jest jakieś ale, prawda? Musisz skonfigurować urządzenia z których apka ma czytać. I to trzeba zrobić ręcznie. Gopro, ODBII, Miejsce nagrywania filmu, zewnętrzny GPS,... Czyli trzeba trochę poklikac w apce.
W sumie to apka wszystko zrobi ale zawsze jest jakieś ale, prawda? Musisz skonfigurować urządzenia z których apka ma czytać. I to trzeba zrobić ręcznie. Gopro, ODBII, Miejsce nagrywania filmu, zewnętrzny GPS,... Czyli trzeba trochę poklikac w apce.
Zamowilem OBD2 podobne do tego Garminowskiego. Jak przyjdzie po dlugim weekendzie to potestuje i dam znac. Podobno dziala z nowa kamerka Garmin Ultra30..