Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28.12.2011, 15:47 
Klubowicz

moje 993 tez bylo zza oceanu ... tyle ze przyplynelo do kraju praktycznie nowe z salonu na mieniu przesiedlenczym ... ale jak by nie patrzec wersja z USA!

Tytuł:
PostNapisane: 28.12.2011, 16:15 

Nie wiem jak ten Porsche, jednak jestem na 99% pewien, że ten sam sprzedawca oferował Ferrari 456 GTA.
Fajny sprzęt ale w słabym stanie i jakby na to nie patrzyć, sprzedający ukrywał to co nie było oczywiste tzn. był problem z 4 lub 5 biegiem, i jak to zauważyłem, wspomniał o tym w sposób "no no, coś chyba takiego było problemem".

Dla wyjaśnienia, usterka mało zauważalna, nie wkurzająca ale baaaardzo droga w naprawie.

Co do Porsche - wybieram się do gościa jeszcze w tym tygodniu - nie napalam się, raczej słabo się zapowiada.

Tytuł:
PostNapisane: 28.12.2011, 16:56 

Ten sam sprzedawca (jeśli to człowiek od Ferrari 456) sprzedawał wcześniej także Ferrari 599 GTB Fiorano. Również ukrywał przeszłość wypadkową pojazdu :?

Tytuł:
PostNapisane: 29.12.2011, 20:01 

Ta 997 CS była sprowadzana ze Stanów jakieś 2-3 lata temu. Pokiereszowany przód, urwane przednie koło. Nie wyglądało to tragicznie. Jak ktoś ma czas to może poszukać a archiwalnych aukcjach Allegro. Pytanie tylko jak to zostało naprawione? Popytać o przeszłość, zrobić przegląd w porządnym serwisie i targować się! :)

Tytuł:
PostNapisane: 29.12.2011, 22:29 

d0m1n1k_ napisał(a):
Nie wiem jak ten Porsche, jednak jestem na 99% pewien, że ten sam sprzedawca oferował Ferrari 456 GTA.
Fajny sprzęt ale w słabym stanie i jakby na to nie patrzyć, sprzedający ukrywał to co nie było oczywiste tzn. był problem z 4 lub 5 biegiem, i jak to zauważyłem, wspomniał o tym w sposób "no no, coś chyba takiego było problemem".

Dla wyjaśnienia, usterka mało zauważalna, nie wkurzająca ale baaaardzo droga w naprawie.

Co do Porsche - wybieram się do gościa jeszcze w tym tygodniu - nie napalam się, raczej słabo się zapowiada.

Nie wiem nic o tym konkretnym egzemplarzu ale dużo miałem do czynienia z 456M GTA i mimo że strasznie fajnie mi się tym autem jeździło, to utrzymanie go jest strasznie kłopotliwe nawet jak na Ferrari. A ta automatyczna skrzynia od GM, tak jak mówisz, gdy padnie zrobienie jej we właściwy sposób to naprawdę sporę pieniądze.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]