Czy ktoś z Kolegów zamawiał - kupował coś w tej firmie?
Muszę u nich zamówić część i zależy mi na informacji dotyczącej czasu realizacji, wysyłki, transportu, ewentualnych opłat celnych, lub na przykład ich pominięcia, itd.
Oczywiście informacja o najskuteczniejszej metodzie zakupu w PP może być przesłana na PW.
Jeżeli ktoś będzie chciał podłączyć się pod przesyłkę to zapraszam ...
Nr klubowicza: 068
w tym roku chyba z 3 razy - regulatory zaworow i jakies inne duperele
bez problemow szybko
ograniczajac wartosc przesylki do 150 Euro ( w przeliczeniu) uproszczona procedura odprawy
Potwierdzam! W ciągu ostatnich czterech lat wielokrotnie tam kupowałem - zawsze wszystko było OK. Absolutnie polecam!
Co do szczegółów:
czas realizacji - 3-4 dni towar jest w firmie przesyłkowej (jeśli wybrałeś części które mają na stanie) - 2-3 dni towar w Polsce (zawsze brałem najtańszą przesyłkę USPS) - 5-7 dni Urząd Celny
Ani razu nie udało mi się ominąć cła i VAT.
Jak co, to 602247128 służę szczegółami. Krzysztof
Sposób dostawy jak i jakość części - zawsze bez zarzutu! Średnio 2 tygodnie od kupna i zamówienie było już do odbioru na poczcie. Tylka te opłaty celne
Uprzejmie dziękuję za wszystkie cenne informacje.
Jednak wczoraj wystarczył jeden telefon do teile.pl i dzisiaj potrzebna część do mnie dotarła, wiec cały problem się już rozwiązał w 24h.