|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
wiatrak_911
|
Napisane: 2.06.2015, 0:02 |
|
|
Jak w temacie, w niedzielę spotkało mnie przykre zdarzenie. W ostatniej chwili ominąłem sporą dziurę i uratowałem przednią felgę, jednak rykoszetem złapało tylną i mocno tąpnęło. Oponę mocno wybuliło, do wywalenia, dziś okazało się że felga pęknięta, na dodatek wyszło że coś było z nią modzone wcześniej. Kupię pilnie Cup 1 9Jx17 ET55, tylko oryginał, proszę o wiadomość tutaj lub priv jeśli ktoś ma na zbyciu, może być krzywa, w różnych kolorach (odmaluje sobie), jeśli spawana to proszę o informację w jakim stopniu był ten spaw. Z góry dzięki za info.
|
|
Góra |
|
MP-GDY
|
Napisane: 2.06.2015, 9:57 |
|
|
Zacznij od zrobienia fotki dziury i złożenia odpowiedniego wniosku w zarządzie dróg,miałem kiedyś taką sytuację i udało mi się wyciągnąć kase za dwie opony.
|
|
Góra |
|
wiatrak_911
|
Napisane: 2.06.2015, 15:54 |
|
|
Tak, zgłoszone. Czekam na jutro w celu spisania protokołu. Jednak z felgą będzie problem i ze zwrotem pełnej kwoty wartości felgi. Ponawiam prośbę, jeśli ktoś ma 9Jx17 ET55, zdecydowanie odkupię.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|