kgt napisał(a):
Miałem wyciek, pod kolektorem ssącym, gruby temat
Właśnie szukaliśmy wycieku i w mojej Pance- znaleziony przy jednym z turbo, ASO spierniczyło kolejny raz robotę, poza tym wymieniałem wszystkie filtry, oleje i płyny exploatacyjne ,które 3000 km wstecz powinnybyć (zgodnie z wykazem z ASO) były robione.
Po krótce:
Filtr powietrza ,mam wrazenie, że nie był nigdy robiony,widac to po utlenieniu nigdy nieodkręconych śrób i czystości filtra. (niestety nie ma roku produkcji).
Żle spasowany spojler, niewymieniona filtromiska i olej w skrzyni biegów, brak informacji nt. wymienionego hausingu od płynu chłodniczego no i urwany odpowietrznik w zacisku po stronie kierowcy, a jesczcze pęknięa pokrywa plastikowa silnika i zakrętka światła przedniego- i to wszystko w ASO !!!
Najśmieszniejsze jest to ,że na nic nie dają gwarancji nawet na usługę! dziadostwo i tyle.
No to sobie ponarzekałem i znalazłem miły i profesionalny warsztat który wszytko mi pokazał na zdjęciach i poprawił niedoróbki.
A tak do tematu to właśnie dzisiaj wymieniają mi cały płyn ciśnieniowo urzywając koncentratu PRESTONE.
Pozdrawiam.