Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 30.05.2010, 10:21 

Chcialbym podziekowac chlopakom ktorzy pomogli mi w zlozeniu autka po bliskim spotkaniu z beczka. O ile beczka sama w sobie za duzo nie spowodowala szkod, to jakims cudem spadl waz, ktorego trzebabylo spowrotem wcisnac na miejsce.
Tu podziekowania dla Rycha i Rycha za to ze mieli ze soba skrzyneczke z narzedziami, i dla kogos kogo niestety nie znam :oops: za umiejscowienie wezyka tam gdzie byc powinien.
Autko na szczescie zadnych powaznych szkod nie mialo (poza koniecznoscia wymiany nadkola w najblizszym czasie) i bez problemu pojechalo dalej :)

Tytuł:
PostNapisane: 30.05.2010, 10:43 

obudziwszy się z bolącą głową (bynajmniej nie od alkoholu, którego mimo chęci ledwo zasmakowałem) chciałem też podziękować paru osobom...

Dzięki wielki Blumenowi, który zdecydował się na poświęcenie sobotniego wieczoru pomocy koledzy z Klubu. ok. 18/19 zerwał się w Wawie i pojechał do Porsza po wahacz (dzięki też Porszowi za użyczenie wahacza) i przywiezienie go do Smardzewic. To naprawdę wielka rzecz, że możemy liczyć na wzajemną pomoc!! Blumen mimo nieplanowanych wycieczek przejechał ponad 250 km, żeby pomóc koledze w biedzie!! Dzięki, Radek!!!!

No i na nic robota, gdyby nie pomoc Qbaka i Michała 928 za pomoc w wymianie (a dokładniej za wymianę) pękniętego wahacza!! Michał samodzielnie po imprezie wskoczył pod auto i sprawił, że samochód mógł o własnych siłach dojechał do domu...

Dziś auto jedzie do Porsza, będziemy dalej badać sprawę. mam nadzieję, że obejdzie się bez większych szkód (na oko zwrotnicy chyba nie pogięło)...

Panowie - dzięki wielkie za pomoc!! Fajnie, że można na Was liczyć!!!

Dzięki też Tkackiemu, który doradził i podpowiedział.

aha - bo bym zapomniał... Dzięki też ekipie Cichy-brat Cichego-Piterson-Gazik (i szczerze powiedziawszy nie pamiętam teraz, czy był ktoś jeszcze) za to, że wspierali nas duchowo przy remoncie i rozluźnili nieco atmosferę swoją obecnością....

Klub to Ludzie. fajnie, że pamiętamy o tym w chwilach walki i adrenaliny...

Tytuł:
PostNapisane: 30.05.2010, 12:14 

Az serce rosnie jak sie czyta takie posty PANOWIE :piwo:
Na tym polega prawdziwe kolezenstwo milosnikow Porsche :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 30.05.2010, 13:01 

Igor - nie ma sprawy, a z narzędziami jakoś się dogadamy. Dziś zobaczyłem, że wyszło równiutkie 300 km :D Fajnie było się przejechać i was zobaczyć ;)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]