Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Pomocy!!!
PostNapisane: 9.07.2010, 13:14 

Witam! Mam na imię Jarek, mam 46 lat i mieszkam w Łodzi. Pracuję w charakterze kierowcy autobusu. Mam do szanownych klubowiczów, sympatyków lub posiadaczy marki pytanie i zarazem prośbę. Kto z Was z województwa łódzkiego, mógłby zabrać mnie(wieloletniego fana) swoim pojazdem na imprezę PCP do Kościerzyny? Obecnie jestem niezmotoryzowany i nie mam na razie żadnych kontaktów w Waszym środowisku. Oczywiście sfinansuje swój pobyt i na pewno nie będę uciążliwy. Mój telefon: 798-212-443, e-mail: lion64@onet.pl. Dziękuję za ewentualny odzew![/b]

Tytuł:
PostNapisane: 12.07.2010, 11:44 

dobry jest ten post, zwłaszcza temat :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12.07.2010, 12:41 

nie każdego stać na Porsche, ale każdego kto ma Porsche chyba stać na taki gest - ja sam swego czasu kilka lat temu korzystałem z takiej pomocy , tu podziękowania dla Meewosha, pozdrawiam i życzę powodzenia

Tytuł:
PostNapisane: 12.07.2010, 13:01 

czayna napisał(a):
nie każdego stać na Porsche, ale każdego kto ma Porsche chyba stać na taki gest - ja sam swego czasu kilka lat temu korzystałem z takiej pomocy , tu podziękowania dla Meewosha, pozdrawiam i życzę powodzenia

Oczywiście, w pełni się zgadzam. Sam zabierałem już fanów nie raz Prosiakiem, a rok temu z kwałkiem jechałem po raz pierwszy w życiu 911stką jako pasażer, potem chwilę za kierownicą i byłem najszczęśliwyczy na świecie :)..........................ale ten tytuł..... :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]