Witam wszystkich.
Chciałem się przywitać jako nowy członek i odrazu przejść do rzeczy.
Można powiedzieć , że praktycznie już kupiłem swoją pierwszą 911 4S 977.2 więc w zasadzie post jest bardziej na zasadzie dopełnienia.
Długo się zastanawiałem, bo auto jest z Usa , miało szkodę oczywiście , ale nie jakąś groźną , wymienione poszycie lewy tylny błotnik zdjęcia poniżej. Robota wykonana na ori częściach i wygląda dobrze, auto się świetnie prowadzi , nie mam zastrzeżeń. Doposażone też fajnie bo poza szperą, sportowy wydech, sportowe zawieszenie reg elektronicznie ze zmienną siłą tłumienia, układ dolotowy Fabspeed,Bose,wentylowane i grzane siedzenie full el, felgi fuchs. Auto po pełnym serwisie , na wszystko faktury , przebieg 125tys.
Teraz pytanie, czy faktycznie jeśli auto jest z Usa , to ciężko potem sprzedać , nawet jak na wszystko jest papier i dokumentacja wraz ze zdjęciami? Czy cena 300.000 tyś to cena adekwatna do stanu i wyposażenia auta na dzień dzisiejszy? Widzę , że bardzo mało jest rozsądnych 997.2 4S a na takiej mi zależało jako daily car. Chętnie usłyszę opinię, bo bardzo mnie straszą wszyscy tą Ameryką. Z góry dzięki.
Pozdr
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk