Witam,
mam na sprzedaż czarne Porsche 911 z grudnia 1993 roku, zakupiony w salonie Porsche Berlin przez pierwszego właściciela i zarejestrowany w 1994.
Przebieg 160 000 km (autentyk).
Auto jest w IDEALNYM stanie techniczny. Co to oznacza?:)
1) jeśli pojedziesz nim na serwis - gwarantuję, że nie znajdą ŻADNEJ usterki!!! Żadnej - czyli nie będzie tak, że tu nie działa tylko włącznik czegoś, a tu tylko jakaś guma do wymiany, a tu jakiś plasticzek. Żadnej to żadnej, koniec kropka:)
2) w aucie wszystko wymieniane na nowe przed czasem (olej wymieniony tydzień temu!), nie ma żadnego plastiku popękanego w środku (a jak wiemy są takie, które notorycznie pękają), paski klinowe, filtry nowe
3) geometria zrobiona dwa tygodnie temu po wymianie dwóch gum wahaczy
4) wszystkie papiery, książki serwisowe, dwa klucze itp
5) auto bez przygód wypadkowych, nigdy nie naruszony układ jezdny, podłużnice, nieskładany z kilku aut.
6) jeżeli pojedziemy na serwis - i okaże się, że coś z powyższego opisu nie jest prawdą - ja płacę za serwis!
Auto ma szyberdach, xenony oraz zostało przebudowane na oryginalnych podzespołach na Turbo look (felgi, zderzaki,, wydechy, błotniki + rury wlotowe).
Środek stan super. Silnik bez żadnych wycieków, wygląda jak nowy. Jedynym małym mankamentem tego auta jest to, że lakier po tylu latach wymaga odświeżenia, planowałem pomalować 2-3 elemnty zimą, ale względy osobiste zmuszają mnie do sprzedaży. Nie widać tego z daleka, po prostu po przyjrzeniu się widać np: przy klamce rysy od otwierania drzwi, gdze gdzieniegdzie jakieś 2-3 ryski, itp.
Moja subiektywna ocena tego lakieru: 4/6.
W ostatnim czasie wymieniłem w aucie: obie sondy lambda, maglownicę, silnik szyberdachu, przewody olejowe i uszczelki pokrywy zaworów, osłony pod silnik, gumy na wahaczach, amortyzatory maski. Zregenerowałem lampy tylne i przednie, pokupowałem nowe plasticzki, które z wiekiem pękają.
Ciężko będzie Ci znaleźć 993 w lepszym stanie niż moje:)
Jestem z Warszawy, więcej info oraz cena: 0514-010-020.