Witam,
Jako że przyszedł czas na zmianę samochodu, mam na sprzedaż Boxstera 986, 2.7 tiptronic.
Jeśli ktoś jest zainteresowany, chce go zobaczyć, dowiedzieć się więcej, proszę o kontakt
Narazie nie jest nigdzie wystawiony. W najbliższym czasie zrobię aktualne fotki, dokładny opis i dodam ogłoszenie na jakimś portalu. Nie ma jednak problemu, żeby dogadać się wcześniej
Póki co, krótki opis:
silnik i skrzynia: 2.7, tiptronic
rok produkcji: 2002 (po lifcie, modelowo 2003)
przebieg: 84000km (podobno prawdziwy, ja go mam od 75000, nie widać dużego zużycia)
sprawdzałem pod kątem bezwypadkowości (ASO PCW) i wygląda na to że faktycznie nie był nigdy uszkodzony
oleju jakimś cudem nie bierze (nie zauważyłem większego spadku między dwoma przeglądami) Z tego co wiem o 986, jest to zaskakująco dobry wynik
wersja USA, sprowadzony jako mienie przesiedleńcze kilka lat temu (szczegóły wyszukam w dokumentach dla zainteresowanych)
serwisowany u Michała (dla niewtajemniczonych, PorschePana w Warszawie)
Cena wyjściowa 39tys. W związku z tym, że jest kilka rzeczy które będą wymagać dodatkowego wkładu (opony, klocki po tym sezonie, mniejsze nie bardzo pilne naprawy) cena do negocjacji. Wszelkie dolegliwości i dokładny opis zanim wystawię ogłoszenie dostępne po kontakcie
Edit: Po przeczytaniu swojego posta odniosłem wrażenie że opisałem go jakby był prawie idealny. Chciałem tylko sprostować, nie nie jest to perełka, jak nowy, wszystko działa
Ma swoje wady, coś można chcieć naprawić, coś zostawić bo nie przeszkadza. Najważniejsze jest jednak to, że jeździ i do tej pory nie miał żadnej awarii (napewno nie u mnie, nie słyszałem też żeby miał większe przygody wcześniej). Po serwisie na jaki go zabrałem sprawuje się też sporo lepiej niż jak go kupowałem rok temu.