|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
sylwester
|
Napisane: 5.07.2015, 21:29 |
|
|
Witam. Z powodu reorganizacji miejsca w garażu , przyszedł właśnie czas na sprzedaż Boxstera mojej żony. Prosiak znany w klubie od początku, wersja S, 2005r, manual, Sport Chrono, czarny lakier + beżowe skóry + koła 19'' + nigdy nie używane koła zimowe 18 ''. Przez ostatnie 4 lata żona przejechała nim 12 tyś km. Kupiony 4 lata temu w Clubie od Mirka Newady ;o) Stan idealny, nie było nawet draśnięcia. Żona nacieszyła się już Prosiakiem ,teraz ma nową zabawkę - Audi ;o( ... a szkoda aby taki klasyk (czarna S-ka w manualu) stał w garażu i się kurzył W załączeniu kilka realfoto oferowanej S-ki. Zainteresowanym prześlę specyfikację, więcej zdjęć, oraz pozostałe niezbędne informacje. Pzdr. Sylwester tel.793 317 511 mail; sylwester@roofex.pl
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
arczimi
|
Napisane: 6.07.2015, 8:33 |
|
|
teraz nie było draśnięcia. A przed sprowadzeniem z US?
|
|
Góra |
|
sylwester
|
Napisane: 12.07.2015, 9:13 |
|
|
Wklejam kilka aktualnych zdjęć. S.
|
|
Góra |
|
tuborg11
|
Napisane: 12.07.2015, 17:36 |
|
|
Witam, rozumiem, ze te zdjęcia są sprzed kilku lat? Można prószyć o aktualne? Jaki przebieg auta i cena?
|
|
Góra |
|
sylwester
|
Napisane: 12.07.2015, 18:33 |
|
|
sylwester napisał(a): [edit administratora: post usunięty - to forum Porsche, nie VW] Szanowny administratorze, W związku z usunięciem mojego ogłoszenia nt sprzedaży Tiguana zapytam; -czy ogłoszenia inne niż Porsche mogą zamieszczać tylko członkowie Zarządu PCP , czy jednak szaraczki też czasami mogą grzecznościowo wyczyścić swój garaż. -w dziale ogłoszeń widzę kilka ofert sprzedaży MB, BMW, oraz innych marek, dlaczego wiec tylko mój Tiguan został usunięty, ... idąc za procesem myślowym administratora można również powiedzieć, że to Forum Porsche, nie MB, BMW, itd. W oczekiwaniu na wyczerpującą odpowiedz. S.
|
|
Góra |
|
sylwester
|
Napisane: 12.07.2015, 18:39 |
|
|
tuborg11 napisał(a): Witam, rozumiem, ze te zdjęcia są sprzed kilku lat? Można prószyć o aktualne? Jaki przebieg auta i cena? Witam. Faktycznie, wklejone pow. zdjęcia są z okresu kiedy Prosiakiem jeździł jeszcze Mirek Newada, dzisiaj samochód wygląda tak samo, a może i lepiej. Podaj maila na priv, wyślę aktualne zdjęcia. Pzdr. S. PS Poniżej jeszcze kilka zdjęć aktualnych;
|
|
Góra |
|
BT
|
Napisane: 12.07.2015, 18:48 |
|
Klubowicz |
|
Nr klubowicza: 258
|
Drogi Sylwestrze,
Chcesz sprzedać Boxstera - OK. To forum Porsche i uzgodniliśmy, ze nie-Klubowicze rownież mogą zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące tej marki po przekroczeniu określonej liczby postów.
Jednak do sprzedazy niezwiązanych z marka przedmiotów przez często anonimowych forumowiczów to forum nie służy. Klubowicze maja więcej możliwości, bo miedzy innymi nie sa dla nas anonimowi.
Pozdrawiam,
Bartek
|
Góra |
|
sylwester
|
Napisane: 12.07.2015, 19:04 |
|
|
BT napisał(a): Drogi Sylwestrze,
Chcesz sprzedać Boxstera - OK. To forum Porsche i uzgodniliśmy, ze nie-Klubowicze rownież mogą zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące tej marki po przekroczeniu określonej liczby postów.
Jednak do sprzedazy niezwiązanych z marka przedmiotów przez często anonimowych forumowiczów to forum nie służy. Klubowicze maja więcej możliwości, bo miedzy innymi nie sa dla nas anonimowi.
Pozdrawiam,
Bartek Drogi Bartłomieju Czy jesteś "pewny" procesu myślowego szanownego administratora ? .... pytam, ponieważ jestem pewien iż chodzi o coś bardziej przyziemnego ;o( W ogłoszeniach widzę oferty MB, BMW, Hondy, Audi, ... sugerujesz że to wszystko są oferty uprzywilejowanych Klubowiczów ? Jak widzę, dla uzasadnienia ww procesu myślowego administratora zostałem nawet "anonimowym Forumowiczem", ... jednak gdy jeszcze kilka lat temu płaciłem składki, byłem znanym dla Zarządu z imienia i nazwiska zarejestrowanym Klubowiczem Sylwestrem, nr karty PCP 271 Mimo wszystko pozdrawiam. Dawny Klubowicz, Sylwester
|
|
Góra |
|
photoaction
|
Napisane: 23.07.2015, 22:02 |
|
|
|
Góra |
|