Kolega Sprzeda Autko sprowadzone bodajże 4 lata temu przez niego z USA - bezwypadkowe , czysty carfax. W Polsce miało delikatną szkodę parkingową - prawy przedni błotnik przy lampie był delikatnie wgnieciony- zostało to naprawione i powtórnie polakierowano błotnik. Reszta oryginał. Przebieg 86000 km Autko bardzo specyficzne Jeździłem nim kilka razy i dla mnie to trochę połączenie nowoczesności z klasyką. Auto, któremu bliżej charakterem do 964 niż do dzisiejszych modeli. Taka analogowa zabawka Zdjęcie dachu to też praca na kilka minut , a nie kliknięcie przycisku. Ma to swój urok. Auto serwisowane u Rafała Duszy. Cena 199000 - patrząc na ceny na mobile - myślę, że jest to atrakcyjna oferta, szczególnie, że jest to model, który nie często się spotyka na ulicach. Umowa k/s
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Fajny Jako posiadacz podobnego wynalazku, jestem ciekaw czy jest rynek na te samochody w Polsce. Biorąc pod uwagę mocno limitowaną produkcję (przynajmniej jak na Porsche) potrafi być na zachodzie opisywany jako "jeszcze dość tani". Ten, jak na Spydera, jest dość mocno cywilizowany i "ciężko" wyposażony.
wydaje mi się, że ten konkretny egzemplarz jest wystawiany z przerwami od dłuższego czasu (i to nie mówię o kilku miesiącach) i jak widać klienta brak. Ciekawe co jest powodem? cena, stan, pochodzenie czy nietypowość...
Myślę, że na taki samochód musi znaleźć się konkretny klient....tutaj chyba nie ma przypadku, że ktoś zobaczy fotkę czy konkretny egzemplarz i zabuli 4x tyle co za zwykłego boxstera .... Auto bardzo specyficzne ale właśnie przez to jest takie ciekawe Tak Adam , auto wisi na mobile z wywaloną ceną już długi czas. Ale nikt nie był samochodu oglądać z tego co ja kojarzę....padały tylko różnego rodzaju propozycje wymiany itp
Stawiam na brak manuala i kubełków. Bez nich magia spydera trochę przygasa.
Może tak być- szczególnie jeśli chodzi o manula. Jest różnica między PDK w moim 991, a tą skrzynią więc może ręczna jest bardziej poszukiwana....ale tragedii nie ma. Co do foteli - nie siedziałem w kubłach ale te trzymają idealnie.
Co do foteli - nie siedziałem w kubłach ale te trzymają idealnie.
Tak, fotele sport plus są super, sam mam takie w swoich autach. Ale ideą spydera była redukcja masy - lżejsze drzwi, felgi, ręczny dach no i lżejsze kubełki. Bez kubełków, część tej idei ginie.
Up-ne ogłoszenie Cena poprawiona - 199000 pln Dzisiaj jeździłem tym samochodem . Potem szybka przesiadka do mojego 991.1 i takie moja refleksja ... Ten samochód bardziej przypomina 964, które miałem niż 991. Jest surowy, siermiężny i typowo mechaniczny.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Lekki offtop - ostatnio kupiony Boxster Spyder z Japonii, wyszedł więcej niż ten tutaj, no ale to dużo lepiej zachowany egzemplarz:
I kolor świetny , jak szukam jakiegoś auta (niestety używanego) to się zastanawiam czemu klienci zamawiają srebrne, czarne, szare, białe. Porsche próbowało zasugerować inne rozwiązanie, ale chyba nie wyszło:
Zestawienie fajne, samochód specyficzny, też żałuję, że jest na PDK i nie ma foteli właściwych, ale jeździ fenomenalnie ten model, z tego co wiem to ogłoszenie już nieaktualne, nowy właściciel szczęśliwy.
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
tsubasa napisał(a):
Mega fajne auto a czerwony środek do srebrnego lakieru pasuje idealnie.. Warto było przeczekać od lutego do sierpnia
Marcin, to Ty? Jeżeli tak to gratulacje Zajefajny był ten Spyder, a jeżeli poszedł w przedziale 160-170k pln to już w ogóle mega! Gdybym nie miał teraz inwestycji w postaci budowy domu…