Witam wszystkich, jestem tutaj ponieważ mam problem. Byłem szczęśliwym użytkownikiem Porsche Macan ale niestety już się z nim rozstałem. Zamówiłem nowy model Porsche Cayenne Coupe e Hybrid zaraz po premierze i miałem go otrzymać 27 lipca, niestety samochód mimo że stoi w salonie od lipca nie mogą mi go wydać ponieważ rzekomo załapałem się na kolejną akcję serwisową. Wpłaciłem 10% zaliczki i mimo że mija kolejny miesiąc nadal nie wiem kiedy go otrzymam. Chciałbym zapytać czy ktoś z forumowiczów mial lub ma taki problem? Co mogę lub co powinienem zrobić? Dodam że zapisałem się na to auto już w zeszłym roku i miałem go otrzymać w pierwszej transzy.
Witaj. Podobno jakiś felerny kabel na którego czekali z fabryki ale juz odkorkowali i wymieniają na bierząco. Własnie zamawiam dla siebie ale nie wiem czy zwykły benzyna 353km czy e- hybrid. czym sie kierowałeś pry wyborze napędu ?