Witam, mam w planie kupić cayenne v8 4.5 z 05r za 60tyś zł. http://otomoto.pl/porsche-cayenne-s-4-5 ... 71923.html Byłem go zobaczyć i prawdopodobnie miał malowane prawy i lewy blotnik i prawe tylne drzwi. Zastanawiam się również czy pod maska powinna być jakaś mata wygłuszająca czy coś bo tam nic nie było goła blacha. W bagażniku również nie było koła zapasowego, puste miejsce przykryte dywanikiem. Co sądzicie na temat tego auta i co w nim należy szczególnie sprawdzić?
Zwróć uwagę że cena jest netto - Z VAT to już żadna okazja.
Wygłuszenie maski powinno być (przynajmniej u mnie było) jeżeli brak - prawdopodobnie ktoś oszczędzał na naprawie - to zły znak, szczególnie w zestawieniu z informacją o bezwypadkowości.
Mam też takie pytanie czy gdzieś w podkarpackim ew. małopolskim ( Tarnów ) jest serwis porsche? I czym można serwisować i sprawdzić auto przed kupnem w np. volswagenie czy audi?
Najbliższy salon dla pd-wsch Polski to ASO w Katowicach.
Z nieautoryzowanych - warsztat Radwańskiego w Wieliczce.
Serwis Cayenne powinni też ogarniać Gładyszowie w Zagłobicach.
W przypadku 944 mogę polecić moich fachmenów spod Dąbrowy Tarnowskiej