Witam jestem na etapie "wchodzenia" w świat PORSCHE
Mam "na oku" dwa MACANY . Różnice w wyposażeniu są w kilu pozycjach , no ale czy warto dopłacić do tego ? Poniżej podaje różnicę i czekam na opinie
Oba mają 21` , panorama dach , grzane fotele , asystent martwego pola , PDSL+ ;relingi połysk , sportowe końcówki ; zbiornik 75 L , ciemne szyby ,asystenta z kamerą , komfortowy dostęp ' Wspomaganie układu kierowniczego Plus
różnice w wyposażeniu ( no i w cenie około 40000)
"tańszy" - kolor Volcano Grey
Pakiet skórzanej tapicerki z fotelami częściowo wykończonymi skórą w kolorze Black
Apple Car Play
Adaptacyjne, sportowe fotele z przodu z 18-kierunkową elektryczną regulacją i pakietem pamięci ustawień
Podgrzewana kierownica
Pakiet dla palących
"droższy" - kolor Crayon
Wnętrze wykończone skórą w dwóch kolorach: Agate Grey i Pebble Grey
Adaptacyjne zawieszenie pneumatyczne z funkcją samopoziomowania i regulacji prześwitu oraz Porsche Active Suspension Management
Pakiet Sport Chrono z przełącznikiem trybów jazdy
Komfortowe przednie fotele z 14- kierunkową regulacją elektryczną i pakietem pamięci ustawień
Wentylowane fotele (z przodu)
Nagłośnienie BOSE® Surround Sound System
Jakieś sugestie , rady ? Będę wdzięczny bo decyzję muszę podjąc max do jutra ( głownie skupiam się na zasadności standard zawieszenie vs pneaumatyka ) największy minus tego "droższego" to jasna tapicerka - miałem kiedyś w F10 jasną i po dwóch latach wyglądała jak w aucie 10 letnim
Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedź