Autor |
Wiadomość |
anton290
|
Napisane: wczoraj, 1:15 |
|
Nr klubowicza: 856
|
Ja będę pierwszy raz na obu torach i chętnie skorzystałbym z pomocy instruktora, czy byliby chętni, aby zrzucić się na kierowców z Polski, którzy mogliby nas przeszkolić na tych torach. Co o tym sądzicie. Czy organizatorzy, przewidują tu jakieś wsparcie.
|
|
Góra |
|
kimbex
|
Napisane: wczoraj, 8:51 |
|
Nr klubowicza: 143
|
Kochani , mamy ofertę by skorzystać z profesjonalnych usług Damiana który jest profesjonalnym kierowcą i trenerem ... więcej o nim tutaj :Damian Lempart - trener sportowej jazdy & aktywny kierowca wyścigowy. Zawodowo zajmuje się szkoleniami sportowej jazdy w Polsce i Europie od 2016 roku w ramach treningów, trackday'ów, zawodów time-attack i wyścigów. Na Nurburgringu Nordschleife jest aktywny od 2021 roku. W ramach udziału w wyścigach, zdobył m.in. Mistrzostwo Polski Super S Cup, oraz Wicemistrzostwo serii RCN rozgrywanej na Nurburgringu Nordschleife, wspólnie z Michałem Walczakiem-Makowieckim, właścicielem serwisu Porschepana i członkiem klubu Porsche Club Poland. W ramach treningów, oprócz indywidualnych realizacji, współpracuje z największymi firmami, jak np. RSR Nurburg i RSR Spa, Nurblife, oraz wcześniej Apex Nurburg. Główne zakresy realizowane dla kierowców, to m.in: - Przygotowanie kierowcy "od A do Z" - Pomoc z optymalizacją linii jazdy i punktów hamowań - Doszlifowanie zaawansowanych technik jazdy - Pomoc z wyczuciem i zrozumieniem balansu samochodu - Pomoc w zakresie ustawienia i przygotowania auta na tor "przed i po" - Okrążenia referencyjne w celu sprawdzenia setupu (tylko i wyłącznie na wyraźną prośbę i potrzebę podopiecznego) Więcej informacji jest dostępnych na stronach szkoleniowca: https://lempartracing.com/https://www.facebook.com/lempartracing A tutaj teraz jego oferta którą Damian podesłał mi wczoraj : Nordschleife: - pojedyncze okrążenie Nordschleife: 50 EUR netto - szkolenie pół-dnia dla 1 osoby bez limitu okr: 450 EUR netto - szkolenie full-day dla 1 osoby bez limitu okr: 750 EUR netto Spa Public Day: - szkolenie 2 sesje dla 1 osoby: 250 EUR netto - szkolenie 4 sesje dla 1 osoby: 450 EUR netto W ramach zajęć zapewniam pracę z interkomem (Stilo / Zero Noise), gdzie zapewniam dla podopiecznego zestaw słuchawek z mikrofonem. Dla chętnych na szerszy zakres pracy, zapewniam także data logger AIM do analizy telemetrii, którą będziemy mogli przeanalizować nie tylko w ciągu dnia na torze, ale także po, zwłaszcza jak mają być jedynie wieczorne jazdy turystyczne. Również dla chętnych mogę pomóc z poszukaniem slota na trackday 2.05. W przypadku jeśli większa ilość osób byłaby chętna na poszczególne dni jednocześnie, przygotuję rozsądną ofertę od siebie dla grupy. Więcej informacji o mnie można znaleźć m.in. na mojej stronie internetowej: https://lempartracing.com/+ dodatkowo, jak ktoś potrzebowałby pomocy z transportem samochodu, mam dostępną autolawetę, którą także mogę wyruszyć w trasę, czy zgarnąć i potem odstawić samochód w Polsce. Chętni proszę zgłaszać tutaj a ja pokieruję już organizacyjnie dalej bo jak widać instruktor jest 1 z ograniczonym czasem .EDIT godz. 8.30 Pierwsza osoba na pół dnia NR już jest : 1. Arek S. 2. ..... ( kolejna osoba na drugie pół dnia ? )
_________________ www.911classic.pl zawsze piękne 911 Krzysztof
|
|
Góra |
|
Don_Tomas
|
Napisane: wczoraj, 10:35 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Nr klubowicza: 385
|
1. KIMBEX / pokój jedynka STANDARD / Rozmiar XL / KRZYSIEK 2. Don_Tomas / pokój dwójka Komfort/ Rozmiar XL oraz ROZMIAR M dla Córki / TOMEK i MAGDA na drugim zestawie 3. mb_911 / pokój dwójka Komfort / Rozmiar XL , L , S - 3 zestawy / mb_911 4. Rafał Kazana/pokój dwójka standard /Rozmiar M/Rafał 5. Mikael / pokój dwójka standard / Rozmiar XL / MIKAEL 6. Motor / pokój dwójka / rozmiar M / Mike (chętny na lory) 7. Marcel44 / pokój dwójka/ rozmiar XL oraz S / MAREK oraz AGNIESZKA 8. gar/ pokój dwójka STANDARD (z Darkiem)/rozmiar XXL/GAR 9. Darek/ pokój dwójka STANDARD (z garym)/rozmiar L/DARO (jedna opłata za pokój z nr 8 ) 10. Grzesiek/ pokój dwójka STANDARD (z Elą)/rozmiar L/Szczypior 11. Ela/ pokój dwója (z Grześkiem) STANDARD/rozmiar damski XL/iti (jedna opłata za pokój z nr 10) 12. Maja22/ pokój Dwójka / rozmiar 2 x M / Wojtek i Beata 13. Jaksa / pokój jedynka STANDARD / rozmiar L / Dawid 14. Macan72/pokój uzgodniliśmy że mam +SPA Belgia/rozmiar L wpłata ustalona poszła 15. Anton290 /pokój dwójka(z Kasią)/ bluza L /+SPA /chętny na lorę/ JACEK 16. Waldi / pokój dwójka z Sylwester / ... / rozmiar ... / Waldi ? 17. Sylwester / pokój dwójka z Waldi / ... / rozmiar ... / Sylwek ? 18. marek922 / pokój dwójka / SPA / rozmiar L/Marek i M/Fernandez 19. Maniek_MZ /pokój dwójka/bluza XXL+M/ Mariusz i Magda (Tylko Nurburgring) 20. Arek Stotko / pokój dwójka komfort z Wojtek Chwastyk/ rozmiar L / AREK 21. Wojciech Chwastyk / pokój dwójka komfort z Arek Stotko / rozmiar M / WOJTEK 22. WojtekS / pokój jedynka / rozmiar XL / WOJTEK 23. Mandzio z Filipem / pokój dwójka standard / XL+S / KRZYSISU + FILIP 24. Tomek Michalski z Synem / pokój dwójka / rozmiary L+M / TOMEK + MATEUSZ 25. Dominik D. + Ola W. / pokój dwójka standard / rozmiary L+XS / DOMINIK + OLA 26. Piotrek Alpine / pokój dwójka standard / rozmiar L i drugi najpewniej M / Piotrek
_________________ Pozdrawiam, Tomas Jest: Cayman R, Panamera GTS 970.2, 924 Turbo, MacanByło: 997 turbo, 997 C4, 986 Boxster Sprzedam: 924 turboPraca: http://www.norbsoft.pl - tworzymy aplikacje mobilne, http://www.jasnopis.pl - upraszczanie tekstów
|
|
Góra |
|
Jaksa
|
Napisane: wczoraj, 13:22 |
|
Nr klubowicza: 966
|
13. JAKSA ja zapomniałem dopisać w momencie zapisu ze pokój standard. 😊
Góra |
|
DamianL
|
Napisane: wczoraj, 15:59 |
|
|
Cześć Panowie. Na wstępnie z mojej strony wielkie podziękowania dla Krzyśka i Tomka za możliwość ogłoszenia się dla Was z moją ofertą szkoleniową na tor. Jeśli ktoś z Was ma jakiekolwiek pytania w zakresie pomocy trenerskiej na Nurburgringu i Spa z mojej strony - śmiało możecie się ze mną kontaktować, czy nawet zadawać pytania tutaj. Jestem do Waszej dyspozycji i mam nadzieję, że będziemy się widzieć. Dla chętnych na większą ilość jazdy w ciągu wyjadzu - jestem w stanie pomóc bezpłatnie ze znalezieniem slota na trackday na Nordschleife w dniu 2.05. Jak trzeba będzie także zorganizować pomoc mechaniczną, również damy radę Pozdrowienia!
|
|
Góra |
|
kimbex
|
Napisane: wczoraj, 17:04 |
|
|
1. KIMBEX / pokój jedynka STANDARD / Rozmiar XL / KRZYSIEK 2. Don_Tomas / pokój dwójka Komfort/ Rozmiar XL oraz ROZMIAR M dla Córki / TOMEK i MAGDA na drugim zestawie 3. mb_911 / pokój dwójka Komfort / Rozmiar XL , L , S - 3 zestawy / mb_911 4. Rafał Kazana/pokój dwójka standard /Rozmiar M/Rafał 5. Mikael / pokój dwójka standard / Rozmiar XL / MIKAEL 6. Motor / pokój dwójka / rozmiar M / Mike (chętny na lory) 7. Marcel44 / pokój dwójka/ rozmiar XL oraz S / MAREK oraz AGNIESZKA 8. gar/ pokój dwójka STANDARD (z Darkiem)/rozmiar XXL/GAR 9. Darek/ pokój dwójka STANDARD (z garym)/rozmiar L/DARO (jedna opłata za pokój z nr 8 ) 10. Grzesiek/ pokój dwójka STANDARD (z Elą)/rozmiar L/Szczypior 11. Ela/ pokój dwója (z Grześkiem) STANDARD/rozmiar damski XL/ Iti (opłata z pokój z nr 10) 12. Maja22/ pokój Dwójka / rozmiar 2 x M / Wojtek i Beata 13. Jaksa / pokój jedynka STANDARD / rozmiar L / Dawid 14. Macan72/pokój uzgodniliśmy że mam +SPA Belgia/rozmiar L wpłata ustalona poszła 15. Anton290 /pokój dwójka(z Kasią)/ bluza L /+SPA /chętny na lorę/ JACEK 16. Waldi / pokój dwójka z Sylwester / ... / rozmiar ... / Waldi ? 17. Sylwester / pokój dwójka z Waldi / ... / rozmiar ... / Sylwek ? 18. marek922 / pokój dwójka / SPA / rozmiar L/Marek i M/Fernandez 19. Maniek_MZ /pokój dwójka/bluza XXL+M/ Mariusz i Magda (Tylko Nurburgring) 20. Arek Stotko / pokój dwójka komfort z Wojtek Chwastyk/ rozmiar L / AREK 21. Wojciech Chwastyk / pokój dwójka komfort z Arek Stotko / rozmiar M / WOJTEK 22. WojtekS / pokój jedynka / rozmiar XL / WOJTEK 23. Mandzio z Filipem / pokój dwójka standard / XL+S / KRZYSISU + FILIP 24. Tomek Michalski z Synem / pokój dwójka / rozmiary L+M / TOMEK + MATEUSZ 25. Dominik D. + Ola W. / pokój dwójka standard / rozmiary L+XS / DOMINIK + OLA 26. Piotrek Alpine / pokój dwójka standard / rozmiar L i drugi najpewniej M / Piotrek 27. Konrad Ganczarski + Dominika Wasiluk / pokój dwójka STANDARD / rozmiary XL+S 28. Maciek Pawłowski + Marta Zalewska / pokój dwójka STANDARD/ Bez SPA / rozmiary M+S
|
|
Góra |
|
kacymber
|
Napisane: wczoraj, 17:36 |
|
Nr klubowicza: 979
|
Heja Jeszcze ja wysyłałem dzisiaj przelew expresowy, także jeszcze jeden pokój więcej
|
|
Góra |
|
kimbex
|
Napisane: wczoraj, 18:01 |
|
|
1. KIMBEX / pokój jedynka STANDARD / Rozmiar XL / KRZYSIEK 2. Don_Tomas / pokój dwójka Komfort/ Rozmiar XL oraz ROZMIAR M dla Córki / TOMEK i MAGDA na drugim zestawie 3. mb_911 / pokój dwójka Komfort / Rozmiar XL , L , S - 3 zestawy / mb_911 4. Rafał Kazana/pokój dwójka standard /Rozmiar M/Rafał 5. Mikael / pokój dwójka standard / Rozmiar XL / MIKAEL 6. Motor / pokój dwójka / rozmiar M / Mike (chętny na lory) 7. Marcel44 / pokój dwójka/ rozmiar XL oraz S / MAREK oraz AGNIESZKA 8. gar/ pokój dwójka STANDARD (z Darkiem)/rozmiar XXL/GAR 9. Darek/ pokój dwójka STANDARD (z garym)/rozmiar L/DARO (jedna opłata za pokój z nr 8 ) 10. Grzesiek/ pokój dwójka STANDARD (z Elą)/rozmiar L/Szczypior 11. Ela/ pokój dwója (z Grześkiem) STANDARD/rozmiar damski XL/ Iti (opłata z pokój z nr 10) 12. Maja22/ pokój Dwójka / rozmiar 2 x M / Wojtek i Beata 13. Jaksa / pokój jedynka STANDARD / rozmiar L / Dawid 14. Macan72/pokój uzgodniliśmy że mam +SPA Belgia/rozmiar L wpłata ustalona poszła 15. Anton290 /pokój dwójka(z Kasią)/ bluza L /+SPA /chętny na lorę/ JACEK 16. Waldi / pokój dwójka z Sylwester / ... / rozmiar ... / Waldi ? 17. Sylwester / pokój dwójka z Waldi / ... / rozmiar ... / Sylwek ? 18. marek922 / pokój dwójka / SPA / rozmiar L/Marek i M/Fernandez 19. Maniek_MZ /pokój dwójka/bluza XXL+M/ Mariusz i Magda (Tylko Nurburgring) 20. Arek Stotko / pokój dwójka komfort z Wojtek Chwastyk/ rozmiar L / AREK 21. Wojciech Chwastyk / pokój dwójka komfort z Arek Stotko / rozmiar M / WOJTEK 22. WojtekS + córka / pokój dwójka / rozmiar XL+M / WOJTEK i ... ? 23. Mandzio z Filipem / pokój dwójka standard / XL+S / KRZYSISU + FILIP 24. Tomek Michalski z Synem / pokój dwójka / rozmiary L+M / TOMEK + MATEUSZ 25. Dominik D. + Ola W. / pokój dwójka standard / rozmiary L+XS / DOMINIK + OLA 26. Piotrek Alpine / pokój dwójka standard / rozmiar L+M / Piotrek 27. Konrad Ganczarski + Dominika Wasiluk / pokój dwójka STANDARD / rozmiary XL+S 28. Maciek Pawłowski + Marta Zalewska / pokój dwójka STANDARD/ Bez SPA / rozmiary M+S 29. Kacymber / pokój dwójka STANDARD / Bez SPA / rozmiar ? / napis na koszulce ?
|
|
Góra |
|
Mikael
|
Napisane: wczoraj, 18:09 |
|
Nr klubowicza: 909
|
Nie chciałbym tu zamieszania robić więc na wstępie pytanie do organizatorów o ewentualne założenie tematu lub ja mogę to poprowadzić jak będą chętni. Luźna propozycja dla mających więcej czasu na majówkę Trasa z Polski na tor w moim przypadku to jakieś 1150km, w GT3 może być trochę męczące, pomyślałem sobie żeby wyjechać dzień lub dwa wcześniej i pierwszą noc zatrzymać się w Stuttgart, kolejnego dnia po śniadaniu zwiedzić Muzeum Porsche i tego samego lub na kolejny dzień wyjechać na tor.
_________________ obecnie w garażu: Porsche 997.2 GT3 Porsche 993 4S Alpina B10 BiTurbo BMW M6 E63 http://www.instagram.com/mikael__84/
|
|
Góra |
|
kimbex
|
Napisane: wczoraj, 18:28 |
|
|
kacymber napisał(a): Heja Jeszcze ja wysyłałem dzisiaj przelew expresowy, także jeszcze jeden pokój więcej Rozumiem że ze SPA ? Na razie jesteś na liście rezerwowej gdyż mamy 22 pokoje a już są 24 po tej liście . Jak dostanę jutro potwierdzenie z hotelu o dodatkowych pokojach to dam znać .
|
|
Góra |
|
kimbex
|
Napisane: wczoraj, 18:35 |
|
|
KONIEC : proszę NIE wysyłać więcej zgłoszeń ! Mamy komplet a nawet ponad = na ten moment 24 pokoje . Jeśli ktoś zapomniał dokonać wpłaty albo wysłał i jeszcze się nie zaksięgowało na koncie klubu to proszę o PILNE dopłacenie gdyż klub nie będzie wykładał brakującej kasy dla osób z listy zapisanych . P.S. Mam nadzieję że to dobrze policzyłem ( jak nie to mnie poprawcie z ilością pokoi ) 2 x pokój JEDYNKA Standard 11 x pokoje DWÓJKI Standard 11 x pokoje DWÓJKI Komfort ( dla wszystkich tych którzy NIE podali jaki rodzaj pokoju wybierają pozostały właśnie pokoje typu KOMFORT )
|
|
Góra |
|
kacymber
|
Napisane: wczoraj, 18:40 |
|
|
|
Góra |
|
anton290
|
Napisane: dzisiaj, 0:56 |
|
|
Dziękuję za informację, znam Damiana, jeździliśmy razem na Torze Poznań. Chętnie skorzystam, jestem zainteresowany także lawetą. Chciałbym się zapisać na:
01.05. SPA - 2 sesje 03.05. NS - pół dnia
|
|
Góra |
|
anton290
|
Napisane: dzisiaj, 1:04 |
|
|
[quote="kimbex"] Kochani , mamy ofertę by skorzystać z profesjonalnych usług Damiana który jest profesjonalnym kierowcą i trenerem ... więcej o nim tutaj :Damian Lempart - trener sportowej jazdy & aktywny kierowca wyścigowy. Zawodowo zajmuje się szkoleniami sportowej jazdy w Polsce i Europie od 2016 roku w ramach treningów, trackday'ów, zawodów time-attack i wyścigów. Na Nurburgringu Nordschleife jest aktywny od 2021 roku. W ramach udziału w wyścigach, zdobył m.in. Mistrzostwo Polski Super S Cup, oraz Wicemistrzostwo serii RCN rozgrywanej na Nurburgringu Nordschleife, wspólnie z Michałem Walczakiem-Makowieckim, właścicielem serwisu Porschepana i członkiem klubu Porsche Club Poland. W ramach treningów, oprócz indywidualnych realizacji, współpracuje z największymi firmami, jak np. RSR Nurburg i RSR Spa, Nurblife, oraz wcześniej Apex Nurburg. Główne zakresy realizowane dla kierowców, to m.in: - Przygotowanie kierowcy "od A do Z" - Pomoc z optymalizacją linii jazdy i punktów hamowań - Doszlifowanie zaawansowanych technik jazdy - Pomoc z wyczuciem i zrozumieniem balansu samochodu - Pomoc w zakresie ustawienia i przygotowania auta na tor "przed i po" - Okrążenia referencyjne w celu sprawdzenia setupu (tylko i wyłącznie na wyraźną prośbę i potrzebę podopiecznego) Więcej informacji jest dostępnych na stronach szkoleniowca: https://lempartracing.com/https://www.facebook.com/lempartracing A tutaj teraz jego oferta którą Damian podesłał mi wczoraj : Nordschleife: - pojedyncze okrążenie Nordschleife: 50 EUR netto - szkolenie pół-dnia dla 1 osoby bez limitu okr: 450 EUR netto - szkolenie full-day dla 1 osoby bez limitu okr: 750 EUR netto Spa Public Day: - szkolenie 2 sesje dla 1 osoby: 250 EUR netto - szkolenie 4 sesje dla 1 osoby: 450 EUR netto W ramach zajęć zapewniam pracę z interkomem (Stilo / Zero Noise), gdzie zapewniam dla podopiecznego zestaw słuchawek z mikrofonem. Dla chętnych na szerszy zakres pracy, zapewniam także data logger AIM do analizy telemetrii, którą będziemy mogli przeanalizować nie tylko w ciągu dnia na torze, ale także po, zwłaszcza jak mają być jedynie wieczorne jazdy turystyczne. Również dla chętnych mogę pomóc z poszukaniem slota na trackday 2.05. W przypadku jeśli większa ilość osób byłaby chętna na poszczególne dni jednocześnie, przygotuję rozsądną ofertę od siebie dla grupy. Więcej informacji o mnie można znaleźć m.in. na mojej stronie internetowej: https://lempartracing.com/+ dodatkowo, jak ktoś potrzebowałby pomocy z transportem samochodu, mam dostępną autolawetę, którą także mogę wyruszyć w trasę, czy zgarnąć i potem odstawić samochód w Polsce. Chętni proszę zgłaszać tutaj a ja pokieruję już organizacyjnie dalej bo jak widać instruktor jest 1 z ograniczonym czasem .EDIT godz. 8.30 Pierwsza osoba na pół dnia NR już jest : 1. Arek S. dnia 03.05 pół dnia 2. Jacek Cieśliński ( anton290): 01.05. SPA - 2 sesje 03.05. NS - pół dnia - 4 sesje laweta
|
|
Góra |
|
gar
|
Napisane: dzisiaj, 9:43 |
|
Nr klubowicza: 877
|
Mikael napisał(a): Nie chciałbym tu zamieszania robić więc na wstępie pytanie do organizatorów o ewentualne założenie tematu lub ja mogę to poprowadzić jak będą chętni. Luźna propozycja dla mających więcej czasu na majówkę Trasa z Polski na tor w moim przypadku to jakieś 1150km, w GT3 może być trochę męczące, pomyślałem sobie żeby wyjechać dzień lub dwa wcześniej i pierwszą noc zatrzymać się w Stuttgart, kolejnego dnia po śniadaniu zwiedzić Muzeum Porsche i tego samego lub na kolejny dzień wyjechać na tor. Hej, pomysł zacny:) Natomiast jak się już tam wybierasz (lub wybieramy:)) to nie sposób zrezygnować z muzeum Mercedesa (moim zdaniem "treściowo" jest lepsze niż Porsche). Może warto wycyrklować tak pobyt aby np. dojechać na wczesne popołudnie do Stuttgartu, załapać się na Porsche tego samego dnia, a z rana uderzyć do Mercedesa. Fajne muzeum, które traktuje też o historii motoryzacji w ogóle i nie boi się "trudnych" okresów w historii. No i można zobaczyć obecnie najdroższe auto świata (a właściwie jego bliźniaka) czyli 300 SLR:)). Pozdrawiam,
|
|
Góra |
|
jszczupak
|
Napisane: dzisiaj, 15:25 |
|
Nr klubowicza: 393
|
kimbex napisał(a): 1. KIMBEX / pokój jedynka STANDARD / Rozmiar XL / KRZYSIEK 2. Don_Tomas / pokój dwójka Komfort/ Rozmiar XL oraz ROZMIAR M dla Córki / TOMEK i MAGDA na drugim zestawie 3. mb_911 / pokój dwójka Komfort / Rozmiar XL , L , S - 3 zestawy / mb_911 4. Rafał Kazana/pokój dwójka standard /Rozmiar M/Rafał 5. Mikael / pokój dwójka standard / Rozmiar XL / MIKAEL 6. Motor / pokój dwójka / rozmiar M / Mike (chętny na lory) 7. Marcel44 / pokój dwójka/ rozmiar XL oraz S / MAREK oraz AGNIESZKA 8. gar/ pokój dwójka STANDARD (z Darkiem)/rozmiar XXL/GAR 9. Darek/ pokój dwójka STANDARD (z garym)/rozmiar L/DARO (jedna opłata za pokój z nr 8 ) 10. Grzesiek/ pokój dwójka STANDARD (z Elą)/rozmiar L/Szczypior 11. Ela/ pokój dwója (z Grześkiem) STANDARD/rozmiar damski XL/ Iti (opłata z pokój z nr 10) 12. Maja22/ pokój Dwójka / rozmiar 2 x M / Wojtek i Beata 13. Jaksa / pokój jedynka STANDARD / rozmiar L / Dawid 14. Macan72/pokój uzgodniliśmy że mam +SPA Belgia/rozmiar L wpłata ustalona poszła 15. Anton290 /pokój dwójka(z Kasią)/ bluza L /+SPA /chętny na lorę/ JACEK 16. Waldi / pokój dwójka z Sylwester / ... / rozmiar ... / Waldi ? 17. Sylwester / pokój dwójka z Waldi / ... / rozmiar ... / Sylwek ? 18. marek922 / pokój dwójka / SPA / rozmiar L/Marek i M/Fernandez 19. Maniek_MZ /pokój dwójka/bluza XXL+M/ Mariusz i Magda (Tylko Nurburgring) 20. Arek Stotko / pokój dwójka komfort z Wojtek Chwastyk/ rozmiar L / AREK 21. Wojciech Chwastyk / pokój dwójka komfort z Arek Stotko / rozmiar M / WOJTEK 22. WojtekS + córka / pokój dwójka / rozmiar XL+M / WOJTEK i ... ? 23. Mandzio z Filipem / pokój dwójka standard / XL+S / KRZYSISU + FILIP 24. Tomek Michalski z Synem / pokój dwójka / rozmiary L+M / TOMEK + MATEUSZ 25. Dominik D. + Ola W. / pokój dwójka standard / rozmiary L+XS / DOMINIK + OLA 26. Piotrek Alpine / pokój dwójka standard / rozmiar L+M / Piotrek 27. Konrad Ganczarski + Dominika Wasiluk / pokój dwójka STANDARD / rozmiary XL+S 28. Maciek Pawłowski + Marta Zalewska / pokój dwójka STANDARD/ Bez SPA / rozmiary M+S 29. Kacymber / pokój dwójka STANDARD / Bez SPA / rozmiar ? / napis na koszulce ? 30. Jarosław Szczupak + Stanisław Szczupak /pokój dwójka lub dwie jedynki/ rozmiary l+M
Góra |
|
jszczupak
|
Napisane: dzisiaj, 15:26 |
|
Nr klubowicza: 393
|
kimbex napisał(a): 1. KIMBEX / pokój jedynka STANDARD / Rozmiar XL / KRZYSIEK 2. Don_Tomas / pokój dwójka Komfort/ Rozmiar XL oraz ROZMIAR M dla Córki / TOMEK i MAGDA na drugim zestawie 3. mb_911 / pokój dwójka Komfort / Rozmiar XL , L , S - 3 zestawy / mb_911 4. Rafał Kazana/pokój dwójka standard /Rozmiar M/Rafał 5. Mikael / pokój dwójka standard / Rozmiar XL / MIKAEL 6. Motor / pokój dwójka / rozmiar M / Mike (chętny na lory) 7. Marcel44 / pokój dwójka/ rozmiar XL oraz S / MAREK oraz AGNIESZKA 8. gar/ pokój dwójka STANDARD (z Darkiem)/rozmiar XXL/GAR 9. Darek/ pokój dwójka STANDARD (z garym)/rozmiar L/DARO (jedna opłata za pokój z nr 8 ) 10. Grzesiek/ pokój dwójka STANDARD (z Elą)/rozmiar L/Szczypior 11. Ela/ pokój dwója (z Grześkiem) STANDARD/rozmiar damski XL/ Iti (opłata z pokój z nr 10) 12. Maja22/ pokój Dwójka / rozmiar 2 x M / Wojtek i Beata 13. Jaksa / pokój jedynka STANDARD / rozmiar L / Dawid 14. Macan72/pokój uzgodniliśmy że mam +SPA Belgia/rozmiar L wpłata ustalona poszła 15. Anton290 /pokój dwójka(z Kasią)/ bluza L /+SPA /chętny na lorę/ JACEK 16. Waldi / pokój dwójka z Sylwester / ... / rozmiar ... / Waldi ? 17. Sylwester / pokój dwójka z Waldi / ... / rozmiar ... / Sylwek ? 18. marek922 / pokój dwójka / SPA / rozmiar L/Marek i M/Fernandez 19. Maniek_MZ /pokój dwójka/bluza XXL+M/ Mariusz i Magda (Tylko Nurburgring) 20. Arek Stotko / pokój dwójka komfort z Wojtek Chwastyk/ rozmiar L / AREK 21. Wojciech Chwastyk / pokój dwójka komfort z Arek Stotko / rozmiar M / WOJTEK 22. WojtekS + córka / pokój dwójka / rozmiar XL+M / WOJTEK i ... ? 23. Mandzio z Filipem / pokój dwójka standard / XL+S / KRZYSISU + FILIP 24. Tomek Michalski z Synem / pokój dwójka / rozmiary L+M / TOMEK + MATEUSZ 25. Dominik D. + Ola W. / pokój dwójka standard / rozmiary L+XS / DOMINIK + OLA 26. Piotrek Alpine / pokój dwójka standard / rozmiar L+M / Piotrek 27. Konrad Ganczarski + Dominika Wasiluk / pokój dwójka STANDARD / rozmiary XL+S 28. Maciek Pawłowski + Marta Zalewska / pokój dwójka STANDARD/ Bez SPA / rozmiary M+S 29. Kacymber / pokój dwójka STANDARD / Bez SPA / rozmiar ? / napis na koszulce ? 30. Jarosław Szczupak + Stanisław Szczupak /pokój dwójka lub dwie jedynki/ rozmiary l+M
Góra |
|
waldi
|
Napisane: dzisiaj, 19:39 |
|
Nr klubowicza: 368
|
Wydaje mi się, że jest błąd. Pozycja 16 i 17 się dublują. Sylwek jedzie ze mną a ponżej ja jadę z Sylwkiem.
Góra |
|
kacymber
|
Napisane: dzisiaj, 19:55 |
|
|
Na L-ce Kacper na M-ce Roksana
|
|
Góra |