Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: dzisiaj, 15:22 

Kilku panów po jednym poście klubowicza, oceniła jego i nawet cały klub. Brawo, gratulacje za szybką ocene drugiego człowieka i generalizowanie wszystkich w PCP. O co wy się spinacie, że ktoś ma inną opinie niż wasza? Obraził was czymś? Może wasze ego, jakieś kompleksy panowie z tą biedą? To już zakazane jest używanie sarkazmu, ironii? Może to dla was i waszego „poziomu erudycji” za dużo? Proponuje wyjąć kija z dupy, bo z takim mentalem i podejściem do życia, to może lepiej będzie dla społeczeństwa jak nie będziecie w żadnym klubie, tylko zostaniecie sobie sami w swoim małym świecie, przynajmniej nikt was nie wq##wi a wy innych, świat będzie lepszy. Najlepsze jest to, że Wamet jest akurat jednym z najbardziej sympatycznych i w porządku gości w klubie, pozytywny facet. No ale tego nie ocenisz, nie sprawdzisz na forum a w rzeczywistości, a tam was nie ma…

PostNapisane: dzisiaj, 18:37 

Panowie serio?! Nie sądzę, że kolega Wamet komukolwiek dopiekł, raczej użył tego jako żartu w kontekście imponującego garażu kolegi profi.

PostNapisane: dzisiaj, 20:26 
Administrator

Wamet napisał(a):
profi napisał(a):
Wamet napisał(a):
profi napisał(a):
W ostatni weekend zrobiłem ponad 500km Spyder RS i gdyby nie to, że w poniedziałek trzeba było się wziąć za robotę i stąd przesiadka do SUV'a GTS jeździłbym dalej

Czyli "wariat" jako żywo ;-)

Zajefajny samochód - gratuluję...dawaj go na tor gdzie rozwinie skrzydła - zaraz otwarcie sezonu w Kielcach :angel4:

Na tor mam właśnie GT4 RS - jestem wariat poczwórny :angel4:

je##ć biedę...powtarzam się dzisiaj ale w tym wypadku jest to uzasadnione :D

Wamet, może lepiej następnym razem użyj cudzysłów i znaki specjalne #$% przy cytacie?
Ktoś mógłby to źle odebrać, a po co?
A do pozostałych – Ci, którzy znają Darka, wiedzą, że na pewno nie miał on na celu nikogo urazić, więc nie bierzmy wszystkiego tak osobiście.

PostNapisane: dzisiaj, 21:57 

Nr klubowicza: 583
Cember666 napisał(a):
Nie sposób mi polemizować z tym poziomem erudycji, idę do garażu cicho łkać w swym 2.0,płacz to dobra i dostępna rozrywka dla biedoty, a nawet zupełnej gołoty w 986 lub pierwszej gen.cayenne'a ;]

A co mają robić ci z 968??? 😱

PostNapisane: dzisiaj, 22:22 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 468
Jak to co? Sprzedać, bo wstyd jeździć :angel4:

A tak serio, to Panowie, wiosna idzie. Jest nadzieja, że wraz ze słońcem wróci większy luz w podejściu do świata.

Jak śpiewa Taco H. "i myślę o Polsce
Czy byłoby u nas spokojniej, gdyby było słońce?"

PS. i piszę to jako bardzo zadowolony posiadacz "bieda" 944 ;)

pozdrawiam
Adam

===================
944/993/986/996T/970

http://www.prosiakovo.pl
http://www.enotrip.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]