Autor |
Wiadomość |
Johnny
|
Napisane: dzisiaj, 15:22 |
|
|
Kilku panów po jednym poście klubowicza, oceniła jego i nawet cały klub. Brawo, gratulacje za szybką ocene drugiego człowieka i generalizowanie wszystkich w PCP. O co wy się spinacie, że ktoś ma inną opinie niż wasza? Obraził was czymś? Może wasze ego, jakieś kompleksy panowie z tą biedą? To już zakazane jest używanie sarkazmu, ironii? Może to dla was i waszego „poziomu erudycji” za dużo? Proponuje wyjąć kija z dupy, bo z takim mentalem i podejściem do życia, to może lepiej będzie dla społeczeństwa jak nie będziecie w żadnym klubie, tylko zostaniecie sobie sami w swoim małym świecie, przynajmniej nikt was nie wq##wi a wy innych, świat będzie lepszy. Najlepsze jest to, że Wamet jest akurat jednym z najbardziej sympatycznych i w porządku gości w klubie, pozytywny facet. No ale tego nie ocenisz, nie sprawdzisz na forum a w rzeczywistości, a tam was nie ma…
|
|
Góra |
|
JayKay
|
Napisane: dzisiaj, 18:37 |
|
|
Panowie serio?! Nie sądzę, że kolega Wamet komukolwiek dopiekł, raczej użył tego jako żartu w kontekście imponującego garażu kolegi profi.
|
|
Góra |
|
admin
|
Napisane: dzisiaj, 20:26 |
|
Administrator |
 |
|
Wamet napisał(a): profi napisał(a): Wamet napisał(a): profi napisał(a): W ostatni weekend zrobiłem ponad 500km Spyder RS i gdyby nie to, że w poniedziałek trzeba było się wziąć za robotę i stąd przesiadka do SUV'a GTS jeździłbym dalej Czyli "wariat" jako żywo  Zajefajny samochód - gratuluję...dawaj go na tor gdzie rozwinie skrzydła - zaraz otwarcie sezonu w Kielcach  Na tor mam właśnie GT4 RS - jestem wariat poczwórny  je##ć biedę...powtarzam się dzisiaj ale w tym wypadku jest to uzasadnione  Wamet, może lepiej następnym razem użyj cudzysłów i znaki specjalne #$% przy cytacie? Ktoś mógłby to źle odebrać, a po co? A do pozostałych – Ci, którzy znają Darka, wiedzą, że na pewno nie miał on na celu nikogo urazić, więc nie bierzmy wszystkiego tak osobiście.
|
|
Góra |
|
LeON
|
Napisane: dzisiaj, 21:57 |
|
Nr klubowicza: 583
|
Cember666 napisał(a): Nie sposób mi polemizować z tym poziomem erudycji, idę do garażu cicho łkać w swym 2.0,płacz to dobra i dostępna rozrywka dla biedoty, a nawet zupełnej gołoty w 986 lub pierwszej gen.cayenne'a ;] A co mają robić ci z 968??? 😱
|
|
Góra |
|
adamax
|
Napisane: dzisiaj, 22:22 |
|
Członek Zarządu PCP |
 |
Nr klubowicza: 468
|
Jak to co? Sprzedać, bo wstyd jeździć A tak serio, to Panowie, wiosna idzie. Jest nadzieja, że wraz ze słońcem wróci większy luz w podejściu do świata. Jak śpiewa Taco H. "i myślę o Polsce Czy byłoby u nas spokojniej, gdyby było słońce?" PS. i piszę to jako bardzo zadowolony posiadacz "bieda" 944 
_________________ pozdrawiam Adam =================== 944/993/986/996T/970 http://www.prosiakovo.plhttp://www.enotrip.pl
|
|
Góra |
|
|