jest wiele niejasnosci w zapisach. Podzial na klasy pojawil sie na kilka dni przed dolozona impreza.
Rozumiem ze malo kto chce sie zajmowac tymi klasyfikacjami. Poteguje komplikacje mala frekfencja i roznorodnosc aut. Doceniam Twoja prace.
Nie bede wnikal we wszystkie klasy. Zapytam o dwie pozycje.
Mianowice w mojej klasie 550 speed. Skad sie tam znalazl 992.2 gts hybryda. Czy sa juz jakies wyniki tego auta.
Bo z mojego doswiadczenia z imprez to Tomka pomodzony 991 gts i pary z Katowic, gts lata na poziomie 991 gt3 rsow. Skad ten pomysl zeby jechal ze starymi platformami takimi jak 991?
Zawsze bylo w porsche tak ze najnowsze wersje srednich 911 jechaly jak topowe poprzenich/przedliftow.
Dwa: Mariusz miales sam przez lata 996 turbo. To bylo ze dwie generacje Twoich 911 temu.
Obaj pamietamy jak rywalizowalismy zaciecie w tamtych casach. Ja w gt3 996.
Obaj wiemy jakie czasy jezdzily wtedy 996 tt na semisliku np na poznaniu. 1.49/1.50.
Te auto nie ma podejscia do nowych konstrukcji 991. to mnie zastanawia.
996tt a 997.2 gt3 to przepasc.
Sokol, db kierownik, jezdzil nia 1.43 na trofeo, Ile jedzie 996 tt na semisliku na poznaiu np?
Ty miales te auto i doskonale wiesze jakim jest jego potencjal i w jakich warunkach. To jest poziom 996 gt3.
Kiedy zostalo ogloszone ze Kielce zmieniaja charakter imprezy ze zwyklej szkoleniowki na runde PCP bo do stycznia 2025 wisialy jako szkoleniowka?
Ja nawet nie zamowilem opon, a dzis juz nic nie zdazy przyjsc na czas. Mam stare twarde opony po 3 sezonach.
Mialem rozpisana silesie w maju i tak sie nastawialem.
Rozumiem argumentacje takiej formy i ok. Nie mozna jednak pisac i robic w kalendarzu co sie chce i kiedy sie che!!!
Ten zapis jest niedopuszczalny jesli traktujemy powaznie jakosc rywalizacji w PCP
1.4 Plan imprezy zawierający propozycję miejsca i zasad organizacji imprezy należy uzgodnić z Zarządem PCP nie później niż 14 dni przed jej rozpoczęciem. W przypadku niedotrzymania powyższego terminu może nie zostać zakwalifikowana jako Puchar PCP i zaliczona do klasyfikacji sezonu.
Co to jest za zapis przy przyjmowaniu zgloszenia?
4.4 Organizator Pucharu PCP ma prawo nie przyjęcia zgłoszenia bez podania przyczyny.
Chyba Wam sie mozgi polaszowaly od tej telewizji w ostatnich latach.
Pozdrawiam Towarzyszy.
ps wszystkie generacje konczyly marnie, trzymajac sie swoich snow o potedze... Mimo, ze jezdzimy prosiakami to chyba nie idziemy w kierunku folwarku...?
Carting Cup PCP 2015r.
----------------------------------------------------
Futuresolar OZE, fotowoltaika, pompy ciepla.
https://futureoze.pl/