rafie napisał(a):
Ja wiem, że to rzecz subiektywna, ale jak można było zepsuć wygląd drugiej generacji M2... Ona jest paskudna... 🫣
Za to ta pierwsza z wyglądu jest znakomita ! 👍
Nie wiedziałem też, że ta druga aż tak urosła i przytyła. Jestem tym zaskoczony.
No i te ekrany - kolega z filmu trafnie to ujął - analog zawsze będzie piękny i miło będzie na niego patrzeć choćby za 20 lat, natomiast każdy ekran już po chwili staje się po prostu przestarzały i okropny, za każdym rogiem będzie jakiś nowszy, bardziej kolorowy i z kolejnymi gadżetami 🤪🤮
G87 jest cięższa ale i bardziej cywilna , a z drugiej strony ma większe możliwości zwiększania mocy za śmieszne pieniądze. Jeździ doborze i maskuje tą masę. Przy bezpośrednim porównaniu dopiero widać różnicę na korzyść F ( korzyść oczywiście w kategorii wariat

. Zaskoczeniem są też opony . Nowa na przedniej osi ma taką szerokość jak stara na tylnej !?!? Stąd ta umiejętność maskowania masy. Natomiast potwierdzam słowa kolegi chyba Tunix-a . Pozycja w manualu jest dziwna, ciężko znaleźć dobre ustawienia względem sprzęgła, kierownicy, pozycji. Konkluzja jest następująca. Porsche nie zastąpi w całości, ale samochód bardzo rozrywkowy który nawet przy niskich prędkościach daje mnóstwo adrenaliny.