Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22.05.2025, 11:44 

A w jakim stanie jest regulator klap, moze jest juz zardzewialy badz wymaga jakiegos nasmarowania i stawia wiekszy opor stad dopiero "puszcza" pod wiekszym naporem spalin podczas jazdy

PostNapisane: 22.05.2025, 19:12 

Nr klubowicza: 288
pmusial napisał(a):
Ja tez wymienilem go w Porsche, i mam zakodowany ten guzik mam tez lornetki wymienilem panel - problem jest taki ze musze chwile czekac zanim cisnienie podejdzie do klap czy - tak mowia w Porsche - trwa to nawet minute od odpalenia na zimnym silnku, spotkal sie ktos z czyms takim?

w 992 S klapy działają natychmiast

PostNapisane: wczoraj, 0:06 

cukin napisał(a):
A w jakim stanie jest regulator klap, moze jest juz zardzewialy badz wymaga jakiegos nasmarowania i stawia wiekszy opor stad dopiero "puszcza" pod wiekszym naporem spalin podczas jazdy

zerkne ale zastanawia mnie to :/

PostNapisane: wczoraj, 0:07 

chris napisał(a):
pmusial napisał(a):
Ja tez wymienilem go w Porsche, i mam zakodowany ten guzik mam tez lornetki wymienilem panel - problem jest taki ze musze chwile czekac zanim cisnienie podejdzie do klap czy - tak mowia w Porsche - trwa to nawet minute od odpalenia na zimnym silnku, spotkal sie ktos z czyms takim?

w 992 S klapy działają natychmiast

masz wydech od nowosci?

PostNapisane: dzisiaj, 8:14 

cukin napisał(a):

sprawdzilem jeszcze - raz jak auto jest zgaszone to klapy sa otwarte - przekrecam zaplon tez - odpalam to sie zamykaja :( dopiero po minucie sie otwieraja - jakas dziwna sprawa

PostNapisane: 55 minut temu 

Wg mnie to jest normalne. Klapy są zamknięte jak grzeje katalizatory po odpaleniu. U mnie tak jest w 992.
Chcesz żeby były zawsze otwarte zainstaluj kontroler z cargraphica, mam u siebie, najlepiej wydane pieniądze ever.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]