Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: wczoraj, 9:03 

[To mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieję, że nie to jest odpowiedni dział do zadania tego pytania]

Hej, postanowiłem wymienić zawieszenie w moim Boxsterze na na KW V3. Ich polska strona (https://www.kw-suspensions.pl/dealers/) wymienia SSG Performance Żwirowa 62 05-090 Raszyn, Puchały jako oficjalnego dealera i miejsce, które oferuje montaż. Postanowiłem skorzystać z ich usług. Samochód oddałem w zeszłą środę (3 tygodnie od wpłacenia zaliczki, firma sprowadzała zawieszenie). Oddając zapytałem kiedy będzie do odbioru i dostałem odpowiedź, że na pewno do końca tygodnia a możliwe że nawet tego samego dnia.

Proces miał wyglądać tak, że po instalacji dostanę maila ze zdjęciami żebym mógł wybrać i dopasować wysokość zawieszenia. Taki email do tej pory nie przyszedł. W zeszły czwartek dostałem telefon. Powiedziano żebym się nie denerwował że nie wysyłają zdjęć ale do wymiany jest łożysko i zamówili je w Porsche więc niestety samochód musi zostać na weekend (czyli nie tak, jak się umawialiśmy). Przez weekend zero kontaktu, w poniedziałek sam zadzwoniłem pytając jak postępy. Pan powiedział, że właśnie jedzie z moim łożyskiem, właśnie na nie patrzy.

Jest wtorek rano czyli jutro minie tydzień od oddania samochodu. Nie zanosi się na to, żeby miał zostać naprawiony. Zastanawiam się, czy ktoś miał podobne doświadczenia w tym miejscu. Dla mnie to trochę trudna sytuacja, ktoś ma w posiadaniu mój samochód a ja nie wiem co się z nim dzieje i kiedy zostanie mi wydany.

PostNapisane: wczoraj, 15:43 

Jeżeli się tak bardzo martwisz to podjedź i sprawdź fizycznie co się dzieje z Twoim samochodem.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]