|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
cayenne v6
|
Napisane: 14.01.2018, 9:41 |
|
|
Cayenne 2008
Pierwszy problem która mi cały czas pobiera prąd w samochodzie to zepsuty czyjnik przy jednej klamce w tylnych drzzwiach od system bez kluczykowego .Mojej pytanie idzie wymienić sam czyjnik albo jakoś go naprawić ??? bez ścięgania tapicerki i niszczenia nitów ...????? czy cała klamka ??
Drugi problem skrzynia biegów,
Po włożeniu skrzyni w tryb D , skrzynia się sama przełożyła w tryb manualny , musiałem ręcznie przełoczyć skrzynie w tryb manualmy po czym powróciłem w tyb automatyczny na D i wszysko oki stało się tak na razie 2 razy ?? miał ktoś już taki przypadek ???
A 3 sprawa do maglownica . dziwne objawy , uklad kierowniczy narzeka jak się manewruje , w kilka miejsca jakby coś tarło .... powiem miałem ten problem rok temu jak było bardzo ciepło , odkreciłem koło, sciegłem gumy na maglownicy przesmarowałem prawą stronę i lewą smarę i sprawa ucichła na rok , teraz powróciła tylko zimno ... to maglownica czy jakaś pompa od wspomagania ???
Proszę o odp. pozdrawiam serdecznie
|
|
Góra |
|
michal928
|
Napisane: 14.01.2018, 12:59 |
|
|
Ad1 - Cała klamka do wymiany - nie rozbiera sie na części. Rozbieralna od zewnątrz. Ad2 - może czujnik przy lewarku szwankuje - miałem już problem z czujnikiem włączenia P i nie chciał oddawać kluczuka. Ad3 - przesmaruj jeszcze raz - no chyba że wyje pompa z braku oleju - sprawdź stan.
|
|
Góra |
|
cayenne v6
|
Napisane: 14.01.2018, 17:05 |
|
|
pytanie, w aso można zamówić klamke po kolor ???
ten czujnik od skrzyni w którym miejscu się mieści ?? cześć wymienna ??
Płyn stan pełny .wieć maglownica narzeka.....
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|