Koledzy . Sprzedałęm moją Carrere 997.1 i chce kupic 997.2 3,8 S ale widze ze pojawiła sie na Allegro Turbinka , wszystko fajnie tylko skrzynia jest automatyczna . Mam pytanie czy ta skrzynia daje rade przy tym silniku bo jak by nie było nie jest to PDK.
Załączam dwa linki do aukcji i prosze o pomoc w podjeciu dobrej decyzji .
Jesli macie jakies inne ciekawe oferty na sprzedaz to prosze o info .
Ooo, czwarty w PL Rubinrot! A może piąty Decyzja nie jest łatwa, automat, choć wolniejszy niż PDK daje radę, zwłaszcza w Turbo, gdzie ma do dyspozycji o prawie 100 KM więcej. Pewnym minusem jest przebieg, ale z drugiej strony to pancerny silnik.
Tak wczoraj zaliczkowałem , podjąłem taką decyzje z trzech powodów :
1.Turbo - duzy przebieg 2.Turbo - skrzynia Tiptronic ( nie byłem do niej przekonany ) 3 Rubin inny niz wszystkie ( i to z takim wyposazeniem )
i nie ma tego w ogłoszeniu ale ma wydech za 25 tys zł z klapami , brzmi obłędnie , dostałęm drugi komplet kół zimowych 19 z nowymi oponami , nałozona jest ceramika na lakier i przód oklejony folią .
wybrałeś bardzo dobrze, widziałem ten model i jest mega zadbany nawet to widać po zdjęciach turbawka mimo że ma lepsze osiągi widać iż była tak sobie szanowana, silnik może mocarny ale podzespoły mogą już dawać objawy końca życia.