Witam, ponawiam prośbę, bo aż mi się nie chce wierzyć że nikt nie miał takiego problemu. Poszukuję serwisu który rozkoduje rabio Reno 2 (fabryczne radio w 944S2 USA. Trzeba też wymienić dwa mikrostyki. Mam jakiś telefon ale nie chcę wysyłac bez polecenia w ciemno. Pozdr
Wymiana mikrostyków (szukanie lewo prawo) to nie problem, nawet mam dobrane idealne.. w zasadzie jak fabryczne z dużym skokiem co do kodu.. podaj na PW numer seryjny radia
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
Podłączę się - mam dwa radia niestety bez kodu, może i kiedyś miałem, ale za nic nie znajdę teraz, bo kupiłem je lata temu. Porsche CD-10 i CR-1. Poradziłbyś sobie i z nimi?
ogólnie w tych radiach po latach ciekną elektrolity i wskazana jest wymiana wszystkich, radio nieużywane latami może nie uruchomić się na wskutek uszkodzenia/zżarcia druku.. i prawie wszystkie mają uszkodzone CD z w/w powodu
Sprawdz czy działają tzn czy wyswietli się napis "code" - jak tak wymień szybko elektrolity.. a potem szukaj dekodera.