Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 20.07.2015, 15:01 

Chciałbym sprzedać lub najchętniej zamienić Bmw e36 325i coupe mpak - przy zamianie z dopłatą z mojej strony. Rocznik 1992, silnik 192 km bez vanosa, czarny, przebieg ok 220 tys. Auto jest niemal w całości w oryginale - zgodnie z Vin (m. in. szpera; z dodatków komplet rozpórek, hamulce od e46, elektroniczna klimatyzacja i felgi motorsport) i po kompletnym remoncie (niemal odbudowie).
Kupiłem to auto, żeby je przygotować do jazdy na torze (mam nawet kubełek z homologacją FIA i komplet slicków michelin). Potem jednak uznałem, że wart jest kompleksowej odbudowy, ponieważ okazało się że jest w całości w oryginale od strony blacharskiej (całkowicie bezwypadkowy), a silnik jest w znakomitej kondycji. Uznałem, że może być fajną bazą na youngtimera Głównym problemem była korozja, ale właściwie czego nie ruszyliśmy to było do naprawy lub wymiany. Remont trwał rok i pochłonął ponad 20 tys. Ponadto w tzw. międzyczasie dokupiłem dwa inne auta. Stąd tez obecnie- tuz przed odbiorem auta - właściwie nie mam pomysłu na cel jego posiadania. Za ładny na tor, a jednocześnie to nie m3.
Wiem, że ze względu na kosztowny remont, tego rodzaju auta są trudne do wyceny. Stąd pomysł zamiany - potencjalnie 944 lub boxter (może być do remontu) albo mercedes (w124, r129, w202 amg, w210 amg; też może być do remontu).
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o priv. Auto będzie do obejrzenia w Warszawie pod koniec tygodnia, ponieważ jest na finiszu prac. Zdjęcia też niestety za kilka dni.

P.S. Póki co, poza forum PCP, nie zamierzam gdziekolwiek wystawiać auta na sprzedaż. Nabywcy takich aut bywają.... różni i trochę szkoda mi czasu na wizyty domorosłych fachowców i targów o 5zł.

Paweł

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]