GermanCars, jasne, że tak. Dlatego jeszcze za nim nie zapłciłem ani tez nic nie wymieniłem.
Zacznę od początku. Wyskakiwał błąd „fault transmission”. Czasami do tego check engine. Podpinając bo komputer (nie w ASO), pojawiał się błąd „P1731” shift lever gears 4/6 display sensor signal implausible. To samo biegi 5/7 jako P1732.
Odstawiłem samochód na serwis(ze świecącym się błędem). Czekał 10 dni, dzisiaj dłuższa jazda próbna, diagnostyka komputerowa i zero błędów.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
elektrozawory PDK - błędna diagnoza ! P1731 P1732 - pływające typy błędow jak bedzie zepsute ostatecznie - auto stanie w parking Z tym komputerem na zdieciu chyba tylko daewoo nubire diagnozowac
Witam. Problem rozwiązany ? Zapewne część o nr: 97031708530
Porsche dobrze o tym wie i wywalił cenę na już poziomie ponad 5000 zł za ten ''kabelek z czujnikami'', w 2017 roku ta część kosztowała zaledwie 500 usd.
Aktualne bandyckie ceny tego kabelka w PL to 7 - 8k pln, ale skośnoocy bracia czuwają już nad nami w tym temacie Warto zanotować to info, bo użytkowniku panamery nie znasz dnia ani godziny...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.