Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 22.11.2007, 19:39 

moze nie na miejscu za wzgledu ze jestem nowym uzytkownikiem tego forum, ale mam propozycje zeby w tym temacie wstawiac linki (filmy,zdjecia itp) ktore nas wszystkich rozsmiesza...zapraszam do wklejania i komentowania odnosnikow tutaj :P

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2007, 19:44 

(treść usunięta przez administratora)

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2007, 21:21 

(treść usunięta przez administratora)

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2007, 23:03 

a możemy ustalić, że na tym forum umieszczamy rzeczy związane z Porsche, proszę. bo takich nie-związanych są miliony i jeśli zaczniemy je tutaj umieszczać, to trudno będzie w gąszczu informacji znaleźć jak poprawić zawieszenie w 944, gdzie kupić felgi do 928, jaki jest najlepszy warsztat, kiedy następny zlot itp itd.
doceniam Twój wysiłek, ale zaglądam na to forum, bo znajduję na nim rzeczy związane z moją pasją.

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2007, 23:20 

Heh, tak sobie myślałem, kiedy ktoś zareaguje. Dobre.

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2007, 23:24 

jeszcze na tyle umiem czytac i miejwiecej orientuje sie gdzie jakie posty nalezy zamieszczac....
chcesz kupic felgi, jest dzial gielda,najlepszy warsztat, jest na forum z wiazanym z Porsche,zloty-tez jest osobne forum...a tutaj z tego co nauczyli mnie czytac:
Kacik humoru:
''Nazwa sama wskazuje zastosowanie ;-) Wrzucamy tutaj dowcipy, linki do smiesznych rzeczy itp. Nie koniecznie dotyczace Porsche – posmiac mozna sie ze wszystkiego.''

wiec nie rozumie czemu sie tak denerwujesz.oki wybaczam moze miales zly dzien....
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2007, 23:41 

dobry punkt - kącik humoru, rzeczywiście tak jest napisane. ty mnie niemniej zaskoczyło mnie to, bo dawno nic nie widziałem w tej materii... może gdyby były lepszej jakości, to nie prosiłbym o powstrzymanie się...

Jeśli chodzi o zły dzień i zdenerwowanie - pokaż mi fragment w moim poście, w którym to widać, a kupię Ci Porsche.
w Anglii popularne jest stwierdzenie 'nothing personal'. miłego wieczoru !

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2007, 23:43 

Chodzi o to że wrzucamy tu głównie śmieszne, lub niezwykłe rzeczy związane z Porsche, był np. temat Porsche w cyrku-żałośnie przerobione Porsche, czy reklamy związane z Porsche, lub wypaadki, pościgi itd. Do tego działu jest pzypis że "neikoniecznie związane z Porsche" ale chodzi o to żeby nie zaśmiecać forum setkami filmików, po prostu za dużo bzdetów=niezdrowo, acz czasem fajnie coś zobaczyć.

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2007, 23:48 

kazdemu podoba sie cos innego, a powiem Ci tylo jedno jestem nmowa osoba na forum i chcialem sie jakos wykazac,urozmaicic to forum, niestety TY(WY) , zniecheciliscie mnie do tego...oki przepraszam...
wiecej sie to nie powtorzy.
popronuje zamknac ten temat albo najlepiej go skasowac, jesli az tak wam przeszkadza.
pozdraiwma i milego wieczoru rowniez zycze..

Tytuł:
PostNapisane: 23.11.2007, 0:06 

PYZA - spoko :) nikt się nie gniewa :) potraktuj to jak budującą krytykę ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23.11.2007, 0:21 

PYZA - no właśnie. nie ma się za co obrażać. napisałem, że doceniam Twój wysiłek !!! zobacz jaka była reakcja na to jak napisałeś, że chcesz kupić Porsche - każdy chciał Ci pomóc i możesz być pewny, że będziemy Cię wspierać w Twoim nowym szaleństwie ;-).
natomiast jak zobaczyłem na jednym ze zdjęć które podesłałeś, zdjęcia polityków, to poprosiłem grzecznie (!), aby może jednak nie (zamieszczać ich tutaj...). po to tutaj zaglądam na to forum, aby nie oglądać w tym miejscu pewnych innych rzeczy ;-). Więc to Ty się nie denerwuj, bo nie ma o co. czekam na posty, info związane z Porsche. śledzę w miarę możliwości na bieżąco to co dzieje się na forum, bo czasami trafiają się rzeczy, które potem umieszczamy w Newsletterze. pozdro ![/list]

Tytuł:
PostNapisane: 23.11.2007, 1:06 

Podpisuję się pod słowami Igora i Jacka. Pozdrowienia i dobranoc. :wink:

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]