Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24.08.2009, 14:37 

Witam - wypadło całkiem spontanicznie, może zainteresuje to innych klubowiczów. W czwartek (27.08.09) o godzinie 18.30 na końcu al.KEN (za tesco) - mała, ślepa uliczka w lewo - spotkanie posiadaczy aut na p.

Planu nie ma - tak by się spotkać, pogadać, podzielić się problemami, ...

Zapraszam

Jarek Leśniewski, 607 999 111

Tytuł:
PostNapisane: 24.08.2009, 15:04 

18.30? :shock:
To ludzie z pracy wrocic nie zdaza...

Tytuł:
PostNapisane: 24.08.2009, 15:53 

Spokojnie, nie znikniemy stamtąd po 10 minutach ...

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 11:15 

No ja chętnie będe, ale... o 18:00 ustawowo opuszczam fabrykę, potem jadę do pana co dłubie w zębach, po czym około 20:30 - 21:00 jestem pewnie free na jakies spotkanko :) Nawet bardzo chętnie, zwazywszy że na porschkafce i w poznaniu bede nieobecny (urlop).
Możemy zatem tak trochę później się umówić?

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 11:42 

oloto napisał(a):
Możemy zatem tak trochę później się umówić?

Szczerze mówiąc mi ta 18:30 bardzo pasuje, bo chciałem obejrzeć za dnia to GTS 'Leśnika'. Natomiast mam nadzieję, że po minięciu pierwszego zachwytu (ca 1-2 h) udamy się gdzieś w okolicy na kawkę (w miejscu spotkania jest generalnie pole). Najprościej by było, gdyby każdy chętny, o godzinie mu pasującej, zadzwonił do mnie (602 247 128) czy i gdzie jesteśmy i po prostu dojechał. Pasuje?

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 11:59 

Panowie spotkanie w tygodniu w godzinach naj większego natężenia ruchu to według mnie porażka. Można zorganizować raczej Porschkafkę w najbliższą sobotę

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 12:02 
Klubowicz

ja na urlopie...chyba ze przeciagnie wam sie spot az do soboty :D
nastepnym razem chetnie ... pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 12:15 

Ja też od piatku już poza granicami..
We czwartek mogę być c.a. 18:30 - 18:45 na kabatach jak wyjde punktualnie z zakładu. Posiedzę z Wami z 30 min i bede mykał.
Tak może nawet lepiej, bo wieczorem musze się pakowac :)

p.s. - w sumie fajnie jakby się jakas inna 944 też zaplątała, Wampir będziesz? Ostatnio nie zdazyłem się przyjżeć :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 12:51 

Dadi napisał(a):
Panowie spotkanie w tygodniu w godzinach naj większego natężenia ruchu to według mnie porażka. Można zorganizować raczej Porschkafkę w najbliższą sobotę

Jestem jak najbardziej za. Koniec wakacji, ludzie zjezdzaja, do pracy wracaja, o 18.30 w moim przypadku (przebijania sie z drugiego konca warszawy) gdy w domu bede dopiero mniej wiecej o tej godzinie to nie ma sensu jechac...

oloto napisał(a):
Wampir będziesz?

Nie ma szans o tej porze i nie ma szans w czwartek.

W sobote - nie ma sprawy, byleby przed kwalifikacjami ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 18:03 

a ja prawdopodobnie będę, jeśli praca mi się nie przedłuży jak ostatnimi czasy, w sumie mam 3 minuty drogi na pieszo :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 22:16 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
Może jednak Koleżeństwo weżmie troszkę na wstrzymanie.....jeszcze urlopy itd.....jak tak co i rusz będzie jakieś spotkanie "na Ursynowie" to zapewne odechce się proponowanych spotkań typu "Porschekawka" ( nazwa już zastrzeżona ! :lol: ). W dalszym ciągu proponuję piewrszą sobotę miesiąca o 10-tej, jako termin STAŁY, a miejsce...to mieliśmy dopracować, żeby wszystkim było blisko. Czy w tej kwestii ktoś coś pomyślał co by było lepsze niż "stajnia" ?
Oczywiście z uwagi na Zlot, wrześniowa Porschekawka powinna odbyć się tydzień póżniej -wtedy moc tematów będzie zagwarantowana !

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 22:54 

Myśle, że nieoficjalne spoty nas nie zadowolą w pełni i porschekafka będzie jak najbardziej tematem głównym :) A okazji do spotkania nigdy za wiele, ja np. jestem w szoku, że ursynów tak obfituje w Porsche i chętni poznam wszystkich sąsiadów :)

Co do miejsca, ja myślałem i mam nawet na uwadze jedno, nie wiem tylko jak z parkowaniem maszyn, ale to się da jakoś ogarnąć. A knajpka to pizzeria "Sopranos" na ul. Bobrowieckiej (niedaleko WFDiF). Jedzenie znakomite i jest ogródek, z którego można patrzeć na auta (w zimę i lato).
Ale to nic oficjalnego, muszę jeszcze raz zbadać miejsce za dnia, sprawdzić obecność jajecznicy i może zrobić jakieś zdjęcia :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 23:37 

Wydaje mi się, że doszło do pewnego nieporozumienia: spotkanie zaproponowane przez 'Leśnika' wywołane było odzyskaniem po 1.5 roku swojego prosiaka (post 'Galeria 928 GTS'). Ponieważ ja też mam 928 i mieszkam na Kabatach, więc chęć obejrzenia tak bliskiego 'krewnego' wydawała mi się oczywista.
Jak widać z tego postu, problem określenia czasu jakiegokolwiek spotkania jest krytyczny (sam już kilka razy przymierzałem się do Waszych inicjatyw i za każdym razem termin był dla mnie konfliktowy).
Tak czy siak ten spot jest w moim rozumieniu incydentalny z uwagi na jego przyczynę.

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 7:55 

Simo nikt nie neguje waznosci spotkania i obejrzenia GTS'a jednak termin spotkania mocno utrudnia chcacym w nim wziasc udzial. Srodek tygodnia oraz godzina nie ulatwi przejazdu przez miasto i dotarcie na miejsce. Chce sie spotkac to sie spotkajcie. Szkoda bo mnie nie bedzie.

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 8:30 

OK, jak 'Leśnik' zadecyduje, tak będę się starał być.

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 9:28 

SIMO napisał(a):
Wydaje mi się, że doszło do pewnego nieporozumienia: spotkanie zaproponowane przez 'Leśnika' wywołane było odzyskaniem po 1.5 roku swojego prosiaka (post 'Galeria 928 GTS'). Ponieważ ja też mam 928 i mieszkam na Kabatach, więc chęć obejrzenia tak bliskiego 'krewnego' wydawała mi się oczywista.
Jak widać z tego postu, problem określenia czasu jakiegokolwiek spotkania jest krytyczny (sam już kilka razy przymierzałem się do Waszych inicjatyw i za każdym razem termin był dla mnie konfliktowy).
Tak czy siak ten spot jest w moim rozumieniu incydentalny z uwagi na jego przyczynę.

Alez nie doszlo do nieporozumienia, ani nikt nie ma zadnego problemu. Po prostu wybraliscie taka godzine ze ci ktorzy by sie chcieli pojawic nie beda mogli... Nikt nie zabrania sie spotkac przeciez ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 10:20 

Panowie, jakakolwiek byłaby data i miejsce, zawsze dla wielu będzie to kolidowało z innymi planami mimo chęci uczestnictwa. Spotkanie w zamyśle miało być kameralnym spotkaniem na Ursynowie dla ludzi, dla których dojazd na miejsce zajmie nie więcej niż 5 minut. Dla mnie jako nowego członka tej społeczności jest niezwykle ważne poznać ludzi, szczególnie z sąsiedztwa, dzielących tą pasję, jak również wymiana doświadczeń i problemów z naszymi pociechami.

Konkludując. Ja osobiście w czwartek o 18.30 pojawię się w zaproponowanym miejscu i będzie mi niezmiernie miło, jak przyjedzie chociaż jedna maszyna. W razie problemów podaję telefon 607 999 111

Pozdrawiam
Leśnik

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 11:57 

Ja też się pojawię o ile nie zatrzymają mnie nieprzewidziane okoliczności tudzież brak benzyny :P

Pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 16:14 

Leśnik, przypadkiem widziałem Cię dziś na mieście, auto wygląda super :) Do zobaczenia jutro jak się uda!

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 22:21 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
[quote="oloto"]... ja np. jestem w szoku, że ursynów tak obfituje w Porsche i chętni poznam wszystkich sąsiadów :)
Ja też się dziwię jak wiele jest wokół Porsche....tu "zaczepił" mnie Sidor i wciągnął do Klubu, na Orlenie obok poznałem Stacha i wciągnąłem do Klubu....tu poznałem Oloto.....jakże często widuję Blumena itd....a doprawdy wiele, wiele innych wokół.....stąd w Klubie wzięło się parę bardzo znaczących aut. Powracjąc do rozmowy z Yoshim, kiedy wspomniałem o takich spotkaniach, nawet nie wybiegałem daleko poza granice Ursynowa......Naprawdę jest to liczna grupa, która powinna się poznać w trakce takich spotkań. 928 - wiem, że są......a jakby chciało sie przjechać kolegom z Konstancina, Piaseczna......ty byłby cała masa. Może jakąś jesienią zrobic jakiś rajdzik z metą w cukierni w Konstancinie :lol:

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]