|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bary
|
Napisane: 27.07.2015, 19:38 |
|
|
Witam , czy ma ktoś możliwość sprawdzenia histori Porsche 964 Carrera 2 manual o VINie:
WPOZZZ96ZLS406755
wg VINu się zgadza , chodzi mi o historie serwisowa i wypadki , przebieg...auto było malowane w calosci...
z grory dziekuje za pomoc)
|
|
Góra |
|
Adrian
|
Napisane: 27.07.2015, 21:02 |
|
|
Nie bedzie łatwo, a czasem jest to wręcz niemożliwe. System elektroniczny jest stosunkowo młody. Nawet jeśli w Porsche Centrum widnieją jakieś wpisy, to musisz być właścicielem samochodu, albo takiego przyprowadzić by ten mógł je sprawdzić. Pozostaje książka serwisowa i rachunki. Zawsze też warto sprawdzić auto w PC tanio nie jest, ale 964 również do tanich nie należy
|
|
Góra |
|
bary
|
Napisane: 27.07.2015, 22:05 |
|
|
książki serwisowej brak , a w Polsce było serwisowane 1 może 2 w Sopocie , a później prywatnie...
|
|
Góra |
|
bary
|
Napisane: 28.07.2015, 12:17 |
|
|
powtarzam to co wiem o tym aucie:
mogę tylko przestrzec potencjalnych chętnych przed zakupem , auto po uderzeniu z przodu w lewe kolo , ponoc po naprawie i pomalowaniu błotnika , odcien był nieco inny i Pan zdecydowal się na malowanie całego auta , gdzies na Kaszubach , ksiazki serwisowej brak , po sprawdzeniu u Lelka w Sopocie uzyskałem info , ze auto nie figuruje w zadnym serwisie w Europie , wiec po zakupie nigdy nie było w autoryzowanym serwisie Porsche na zadnym przeglądzie , stad wg mnie przebieg nie do potwierdzenia...ja odpuszczam i szukam dalej...
ps: być może aktualny wlasciciel to uczciwy człowiek i auto faktycznie ma taki przebieg i super stan...ja tego nie wiem i w Porsche centrum Sopot tez tego nie wiedza , choć auto jest im znane...
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|