Witam, czy ktos moze polecic fachowca / firme ktora moze porzadnie sprawdzic auto przed zakupem pod katem wypadkowosci itd w Warszawie.
Chodzi o 997, ja jestem z wybrzeza wiec nie znam tam za bardzo nikogo.
I nie chce tez robic tego tylko w serwisie ASO, 2 lata temu jak kupowalem poprzednie 997 pojechalem do nich na przedsprzedazowy przeglad i mialem wrazenie ze ucza sie wlasnie konstrukcji auta... "O! ten ma silnik z tylu... hmmm"...
No trochę sie chyba rozpedziles. Robiłem przegląd przed zakupem auta zarówno w porsche wawa, jak i w Poznaniu i muszę powiedzieć, ze obydwa serwisy spisały sie na piątkę. Koszt ok 800 PLN , czas ok 2,5-3 h.
Nr klubowicza: 170
w VTG mozesz sprawdzic auto przed kupnem, koszt 500 PLN netto, w cenie jest diagnostyka komputerowa, sprawdzenie lakieru miernikiem, sprawdzenie zawieszenia, silnika, itp. geometria oraz w przypadku napedu RWD pomiar na hamowni. W przypadku AWD trzeba odpiac przedni naped, co jest drozsze o 300 PLN netto.