Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19.10.2012, 0:36 

Nr klubowicza: 304
Jest mozliwość sprzedaży mojego 924 Turbo, stan auta dobry. W tej chwili auto stoi u Michała928 z rozebraną skrzynia, większość częsci już jest, przyszła ze Stanów koszt około 3500zł. Brakuje tylko wrzutnika 2 biegu, jest zamówiony w PCW, ale nie ma na niego terminu dostawy, najprawdopodobniej trzeba czekać od 1miesiąca do pół roku. Poza tym do zrobienia kilka drobiazgów jak nie działa prawa szyba, do poprawy rozrusznik i słabo pali na ciepło w czasie od 10 do 30 min po ostatnim odpaleniu. Stan blacharski dobry, był robiony remont kilka lat temu, jednak niezbyt dokładnie i jest kilaka niegroznych miejsc do poprawy, Cena 924 z częsciami do skrzyni to 13 tys zł. Wymieniłem duzo rzeczy w zawieszeniu, hamulcach ma nowe opony, nowe czujnik turbo w silniku, chodzi wszystko bardzo ładnie. rok produkcji 1979, auto zarejestrowane na żółte blachy.Temat aktualny do 10.11 z powodu mozliwosci zakupu Boxstera. Mój tel 608 497 768 lub PW, w razie zainteresowania. Pozdrawiam Andrzej. Tu temat mojego Turbo http://www.924.pl/forum/viewthread.php? ... ad_id=4077

Andrzej
911

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]