Witam, to mój pierwszy post na nowym forum, na starym parę razy pisałem, czyli należy się krótko przedstawić: posiadam 924 z 1983 roku (od 1998) oraz 944 S2 z 1990 roku (od 2000). Na sprzedaż oferuję właśnie moje S2. Parę słów: sprowadzone osobiście w 2000 roku, tylko ja korzystałem z samochodu, posiadam praktycznie pełną dokumentację obrazującą pełna historię samochodu w Polsce – zdjęcia, opinie, rachunki itp. Auto jest praktycznie bezwypadkowe oraz regularnie serwisowane w Szczecinie – wiadomo gdzie. Parę danych: kolor niebieski, jasna tapicerka, wersja bez targi, przebieg około 224 tyś. Z ciekawszych modyfikacji to: m.in. odchudzone koło zamachowe oraz szpera założona w czasie remontu skrzyni biegów w 2007. Felgi 17 z nowymi oponami (996 Carrera 2), ale sprzedaję z oryginalnymi 16 (opony zimowe) oraz także bez rozpórki. Z wad: uszkodzona chłodnica klimatyzacji – była wymieniana, ale ponownie uległa uszkodzeniu, wał (łożyska) oraz inne naprawdę drobne bolączki typowe dla tego modelu. Niemniej jednak auto w bardzo dobrej kondycji, bardzo pięknie jeździ, w 2005 roku byłem nim dwa razy na torze w Poznaniu, Pozdrawiam Tomek
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|