http://allegro.pl/show_item.php?item=6354751293#thumb/6Auto sprowadzone z Rzymu w 2014 roku (było serwisowane do 98tyś km w ASO PORSCHE ROMA - posiada książkę serwisową). Kupiłem je od pierwszego właściciela i jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Kupiłem je z kosmetycznie uszkodzonym przodem (zderzak, lampa i kilka mniejszych elementów) - z uwagi na drobne ryski/wgniotki zostało pomalowane całe auto - wygląda jak nowe. Środek jak nowy. Posiadam szczegółowe zdjęcia jak auto wyglądało w momencie zakupu. Oprócz tego zrobione wszystko co się dało, nowe hamulce, opony i tysiąc innych pierdół, śrubek, uszczelek, znaczków itp - wszystko na oryginalnych częściach - posiadam rachunki. W sumie zainwestowałem w to auto około 50tyś zł (w samym serwisie PORSCHEPANA znanym na forum zostawiłem około 20tyś zł - mam faktury) -auto robiłem dla siebie - ale niestety po przejechaniu 7tyś km padł silnik...
Sprzedaje AUTO Z USZKODZONYM SILNIKIEM
Samochód stoi obecnie w serwisie Porsche w Kaliszu - naprawa silnika wyceniona na 18,5tyś zł z generalnym remontem (roczna pisemna gwarancja). Aktualnie jest wyciągnięty silnik więc można podjechać i zobaczyć jak wszystko wygląda - nie sprzedaje kota w worku.
Auto można kupić na dwa sposoby:
1. Z uszkodzonym silnikiem - w cenie z aukcji + 1tyś dla serwisu za złożenie go w całość żeby można było zabrać
2. Gotowe do jazdy za 68,5tyś (50tyś dla mnie za auto + 18,5tyś dla serwisu)
Biorąc pod uwagę że takie auta są na Allegro po około 100tyś zł nie zamierzam się targować - cena jest ostateczna. Jeśli auto nie zejdzie szybko to naprawię je i będzie wystawione ponownie za 90tyś. Z racji tego że mam już innego kabrioleta, prowadzę dwie firmy i nie mam czasu jeździć do Kalisza a później docierać przyszłemu kupującemu silnik przez 2-3tyś km wole sprzedać taniej i żeby ktoś już to robił sobie dla siebie.
KONTAKT: 505-022-424