Nr klubowicza: 805
To jest „śmieszne” w handlu takimi autami. Twoja sensowna ale jednak US, nie chce się sprzedać w tej cenie, ja za swoją zapłaciłem mniej niż Twoje promo, a przedlifta C4 mocno zużytego z 340k na szafie udało się sprzedać za 7 dych. Fuck logic
Tak jeszcze patrzyłem ostatnio w ogłoszenie i jednak zrobiłbym inny opis, zdjęcia i cenę.
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
No przecież sobie żartujemy
A tak na poważnie to dziś po miesiącu pierwszy potencjalny zainteresowany przyjechał zobaczyć auto na żywo. Wcześniej podjechał do komisu ale serwis podobno był tak fatalny, że ręce opadają (nikt z obsługi nie był kompletnie zainteresowany sprzedażą auta, pół godziny trwało zanim ktoś zaprowadził do auta, jak zainteresowany spytał o historię auta to mu powiedziano, że na kartce jest wszystko napisane - jakaś masakra). Bardzo sympatyczny człowiek rozglądający się za pierwszą 911’tką w swoim życiu, trochę pogadaliśmy, zobaczymy co z tego wyjdzie...
Co do ceny to nie mogę wystawić niższej (nawet gdybym chciał) gdyż tak się umówiłem z komisem a ja umów dotrzymuję (mimo, że komis jak na razie zaprezentował trochę inne podejście do tematu...) Jestem otwarty na rozsądne propozycje cenowe o czym też już wcześniej mówiłem. Jak widać te auta nie sprzedają się z dnia na dzień... Ale spokojnie, ktoś przyjedzie, kupi, będzie zadowolony a potem inni już w sezonie będą cmokać i opowiadać historie miesiącami jak to mogli kupić bo takie fajne, cena rozsądna była etc. etc. ale nie kupili
Jakby ktoś chciał zobaczyć jak auto prezentuje się w lecie w pełnym słońcu przy pięknej pogodzie a nie w ciemnym, ponurym zimowym garażu ze zdjęć z ogłoszenia to zapraszam do obejrzenia filmu
Już przynajmniej połowa zimy minęła, wiosna coraz bliżej, zachęcam do rozmów
Ps. Już nie pamiętam czy wspominałem wcześniej ale zapasowy kluczyk między czasie został docięty i zakodowany. Rozrusznik pewnie zaraz pójdzie do regeneracji a ja cały czas szukam fotela kierowcy w kolorze Savanna Beige na podmianę swojego by nie szyć nowych poszyć i odchodzić od oryginału...
Dzięki ekipie PorschePana rozrusznik już działa absolutnie bezproblemowo (został wymontowany, rozebrany na części i poddany regeneracji). Przy okazji auto zalane świeżym olejem 5W-50, z wymienionym filtrem czeka na odbiór, gotowe do nowego sezonu Ps. I zapomniałem dodać, że przy okazji przegląd rejestracyjny zrobiony na kolejny rok.
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
Tak, nawet widziałem auto w poniedziałek w Raszynie. I wspaniałomyślnie ustąpiłem miejsca w kolejce Gdybym szukał auta na pewno bym się tą Targą zainteresował
Tak, nawet widziałem auto w poniedziałek w Raszynie. I wspaniałomyślnie ustąpiłem miejsca w kolejce Gdybym szukał auta na pewno bym się tą Targą zainteresował
Stopka zaktualizowana ale może jeszcze się zmieni w najbliższym czasie bo nie wiem czy czegoś jeszcze nie będę musiał oddać z garażu Auto było wystawione na forum i po dobrym miesiącu na OtoMoto, nigdzie więcej więc chyba można przyjąć, że tyle czasu ile ma ten wątek...