Hej,
może ktoś z Was szuka dla siebie/kogoś auta z pewnych rąk do spokojnych i bezpiecznych podróży. Mój teść/tata sprzedaje Volvo 850 '93r (silnik 2.4l, nie wiem ile KM
), którym jeździł przez ostatnie 5 lat w Polsce. Powód sprzedaży: po prostu wiek taty - uznał wczoraj, że już nie będzie jeździł autem...
Auto jest bezwypadkowe (było sprowadzone z Niemiec przez znajomego), dobrze utrzymane, oryginalny lakier itp, zadbane
i nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Jeździłem nim dzisiaj i po prostu rewelka - ten zapach, magia, stan utrzymania, praca silnika itp. nie bierze oleju, nic nie stuka, wszystko jest OK.
Auto ma szyberdach (absolutnie nie przecieka!), automat, lusterko od strony pasażera elektrycznie sterowane, podgrzewane fotele, radio (+drugie dodajemy oryginalne), i inne dodatki.
Cena do negocjacji: 5199zł.
Zamieszczam tylko jedną fotkę, a zainteresowanym mogę wysłać na email więcej (dzisiaj robione). Pewnie dzisiaj wstawimy auto na otomoto, to tam też będą zdjęcia w razie czego. Auto do obejrzenia w W-wie. Tata na emeryturze od wielu lat, więc praktycznie dowolnego dnia można auto obejrzeć w W-wie.