hej,
ostatnio byłem w Bostonie i widziałem fajnego Mustanga stojącego przy jednym z warsztatów.
Któregoś razu podszedłem i zaczepiłem właściciela warsztatu pytając o ten samochód – powiedział że jest na sprzedaż. Należy do starszej pani, która odziedziczyła go po ojcu i tak sobie stoi...
https://plus.google.com/photos/11156625 ... oSGqIrv0gE
Cena samochodu to 5000$, ale spokojnie można znegocjować na 3500/4000$.
Samochód z 1973 roku, ponoć sprawny, choć przy nas nie odpalił (to było o tyle dziwne, że sam właściciel się zdziwił, że nie odpalił – ponoć jest regularnie przepalany i jeżdżony), rozrusznik kręcił.... Tam jeden z mechaników zaczął gaźnik wykręcać, ale my się spieszyliśmy i nie miałem czasu czekać aż naprawią....
Samochód jest chyba kompletny (przynajmniej na moje laickie oko) – nawet znaczki wszystkie ma oryginalnie. Buda jest do restauracji, ale nie jest fatalna (zajrzałem w nadkola, nie ma tragedii, podłogi nie oglądałem).
Ogólnie ciekawa inwestycja. Ja niestety z racji kupna mieszkania odpadam w tym roku ze wszelkich inwestycji, ale jeśli któryś z kolegów z PCP myślał nad takim, może mieć chyba fajny deal.
Jakby co mam namiary kontaktowe na tego mustanga... więc walcie do mnie 505^924^909, najlepiej smsem (to złapię wifi i pogadamy na skajpie).
ps> nie wiem czy w dobrym dziale wrzuciłem – na szybko wrzucałem. Jakby co zmieńcie dział proszę
dzięki