Nr klubowicza: 442
Szukam i szukam i niestety bez skutku. Jedyne co rzucilo mi sie w oczy to firma Van der Car z wawy no i sopocki Prestige choc po ostatnich historiach z Autoskautem wolalbym spac spokojnie po zakupie. Jesli znacie jakies dobre zrodla gdzie mozna nabyc bezpiecznie i pewne auto prosze o wskazowki.
Nr klubowicza: 442
Z prestige odwiedze jutro po powrocie do 3city. Jedyna obawa to czy auto nie jest wymanewrowane z akcyza tudziez po karuzeli vatowskiej jak to czesto tego typu "salony samochodowe" robia Bolesny zonk dla nowego szczesliwego nabywcy po czasie. F Vat marza niestety odpada. Czy ktos zna 4S 997 czarne w autoreducie z leasingiem do przejecia? Kiedys wziolem marcepana GLK dla zony z autoreduty polski salon pierwszy wlasciciel itd. Troche mnie kosztowalo doprowadzenie tego auta do stanu normalnosci. Nie mowiac juz o zielonej tasmien podklejona od czujnika klockow w kazdym kole zeby sie kontrolka nie palila. Takze z autoreduta jestem uwazny.